Ügyesen kivágta magát! Óriásit esett a színpadon az X-Faktor továbbjutója

Vígh Zoltán a hatalmas esés ellenére befejezte előadását, a mentorok pedig továbbjuttatták.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton este nézhették meg az érdeklődők az X-Faktor második szériájának negyedik és egyben utolsó válogatóját, ahol Vígh Zoltán bebizonyította, hogy nemcsak az éneklés megy neki jól, hanem lélekjelenléte is van.

Az előadóművészeknek pedig utóbbira is kifejezetten szükségük van, hiszen, habár egy koncert többnyire előre elkészített forgatókönyv szerint zajlik, történhetnek váratlan események, amelyek megakaszthatják a műsort.

Még nézni is fájt

Pontosan így járt a fiatalember is, aki a Hooligans együttes Kánaán című slágerét adta elő, produkciója közben azonban akkorát esett a színpadon, hogy még nézni is fájt.

Pedig egészen jól indult a kazincbarcikai tanuló előadása, ám miközben a mentorok asztalától szaladva a színpadra próbált fellépni, megbotlott, és majdnem a fenekére esett. Végül aztán ügyesen kivágta magát a szorult helyzetből.

- Az elején olyan kis elesettnek tűntél, de végül olyan profin oldottad meg, hogy tanítani kéne - kezdte az értékelést Keresztes Ildikó, mire Malek Miklós azt javasolta a 20 éves srácnak, hogy azért kössön biztosítást.

"Jólesett ez a dal"

- Jólesett ez a dal, igen - fordította komolyra a szót Malek Miklós, akihez egyetértésben csatlakozott három mentorkollégája is, így tehát Vígh Zoltán végül továbbjutott a következő fordulóba.

A színpadról való távozás sem ment neki olyan egyszerűen, örömében ugyanis először rossz irányba indult el - ám emiatt csak még inkább megszerette a nézőközönség és a mentorok.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A múlt heti adással véget értek a válogatók, most szombaton pedig már az X-Faktor táborából jelentkezik az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsora.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük