Véznává koplalta magát a szülés előtt nőies Jessica Alba

Fotóval!

A Fantasztikus négyes szépsége az utóbbi időben egyre jobban lefogyott, aminek a dekoltázsa is kárát látta.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Természetes dolog, hogy egy nő szülés után finoman asszonyossá változik, és imitt-amott kerekebb, mint lánykorában. Ez egyáltalán nem szégyellnivaló dolog, sőt, a pasik többsége kimondottan bukik az olyan hölgyekre, akiken van mit fogni.

Néhány éve egyértelműen nőiesebbnek tűnt

Jessica Albánál azonban mintha fordítva működne a dolog: a gyermekvállalás előtt megőrültek a férfiak buja homokóra alkatáért és dús kebleiért, az ezredfordulótól szinte minden legszexisebb nő szavazáson előkelő, nemegyszer első helyen végzett. 2001-ben például a Maxim Hot Babe választáson, öt évvel később pedig az AskMen A 99 legkívánatosabb nő szavazásán került a lista legtetejére.

Lassan elfogy

Amióta azonban férjhez ment Cash Warrenhez, és 2008 júniusában megszületett kislánya, Honor, egyre inkább eltűnik róla minden kis párna, ami nőiessé tette, és lassan ugyanolyan piszkafává soványodik, mint állandóan fogyókúrázó kolléganői. Elég csak elnézni a 29 éves sztár legfrissebb fotóit, melyek a minap készültek Los Angelesben, az idei People’s Choice Awards alkalmával.

Ezüstszínű, kihívó miniruhája nem sokat takart belőle, így világosan látszott, hogy még a szokásosnál is vékonyabb. Kulcscsontja hegyesen meredezett, és a melle is egyértelműen laposabbnak tűnt, mint korábban. Ráadásul beesett arca fáradtságról tanúskodott, a szeme alatt sötétlő karikákat még sminkkel sem lehetett tökéletesen eltüntetni.

Egy percre sem pihen

Hogy mi lehet a kimerültség és a fogyás oka, csak találgatni lehet. Feltételezhetően a sztár kicsit túlvállalta magát mostanság, hiszen a szülés ellenére egy pillanatra sem hagyta abba a forgatást. Az eltelt 19 hónapban öt moziban szerepelt, ezek közül a Valentin-nap című komédiát 2010. február 11-én mutatják be a hazai filmszínházak.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hamarosan pedig ismét a felvevőgép elé áll a First Love, Then Marriage című vígjátékban, Christopher Walken oldalán. 

A People’s Choice Awardson egyébként Alba adta át Valentin-nap-béli szereplőtársának, Ashton Kutchernek a díjat, mivel a magazin olvasói Demi Moore Twitter-mániás férjét szavazták meg a legkedveltebb web-celebnek.
Ezt is szeretjük