Nem a csajokon szoktak összeveszni! Meglepő titokra derült fény a Vastag testvérekről

Vastag Csaba és Vastag Tomi a Reggeli vendégei voltak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vastag Tamást és bátyját, Vastag Csabát az ország az X-Faktor adásai alatt és közben ismerte meg.

Ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy maguk az érintettek is igazából a tehetségkutató műsornak köszönhetik azt, hogy közel kerültek egymáshoz.

A két Vastag testvér között ugyanis tízévnyi korkülönbség van, így amikor Csaba 18 évesen már bulizni járt a barátaival, addig nyolcéves kisöccse érdeklődését a lányok helyett leginkább a kisautói kötötték le.

Most ismerik meg egymást igazán

Most azonban, hogy a fiatal felnőttek életét élik, ráadásul mindketten az éneklésben találták meg hivatásukat, sülve-főve együtt vannak.

Egyebek közt erről is beszéltek Ördög Nórinak és Szujó Zoltánnak az RTL Klub Reggelijének stúdiójában, ahol a napokban a tiszteletüket tették.

Mint Csaba elmondta, valóban igaz, hogy jó darabig nem nagyon tartották a kapcsolatot.

Ő ugyanis Budapesten tanult, testvére pedig Veszprémben maradt, így többnyire csak a nagyobb iskolai szünetekkor találkoztak a családi házban. Ám a sors akaratából végül mind a ketten bekerültek az X-Faktor döntősei közé.

A csajokon nem vesznek össze

Azóta pedig folyamatosan tart a nagy ismerkedés, hiszen be szeretnék pótolni azokat az éveket, amikor egymástól távol élték életüket. És nemcsak Tominak van mit tanulni bátyjától, hanem fordítva is.

- Amikor az X-Faktorban összeköltöztünk, az kihozott egy csomó dolgot, amit nem is tudtunk egymásról. Tomika egyébként egy görbe, de igaz tükröt tartott elém - eleinte rászóltam, hogy ne szórja szét a ruháit vagy ne késsen el, de aztán rájöttem, hogy akkoriban én is ugyanilyen voltam - ismerte el Csaba.

Átváltozások az X-Faktorban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tomi azt is hozzátette, bár a múltban lett volna néhány helyzet, amikor jó lett volna kikérni bátyja véleményét, végül is örül, hogy így alakult, mert mindent, amit elért, a maga erejéből volt képes elérni.

Egyszóval, többnyire nagy az egyetértés a fiúk között, de azért azt elárulták, hogy bár nem laknak együtt, a ruhákon olykor összekülönböznek. Csaba és Tomi ugyanis egy méretet hord, és bizony előfordul, hogy a másik ruhatárából választanak maguknak valami jó kis darabot.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ami a csajozást illeti, szerencsére teljesen más az ízlésük, ezért aztán kicsi az esélye, hogy ugyanabba a lányba habarodnának bele - bár az érintett hölgy bizonyára nem bánná!

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük