"Higgyék el, ez nem én vagyok!" Vastag Csaba őszinte felháborodásának adott hangot

Vastag Csaba elmesélte, hányan próbálnak a nevében ügyködni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba egy évvel ezelőtt még álmában sem gondolta volna, hogy a fél ország rajongani fog érte és a hangjáért.

Annak idején csupán kísérőként jelent meg öccse, Vastag Tomi mellett az X-Faktor-válogatón, így tulajdonképpen pillanatnyi hangulatának engedelmeskedve jelentkezett a műsorba.

Egyfolytában pörög

Végül sorsdöntő lett számára ez a lépés, hiszen a nagyszabású tehetségkutató show szavazói végül - a nagy esélyesnek tartott Nikolas ellenében - őt választották az első hazai X-Faktor győztesének!

Azóta folyamatos pörgés Csaba élete, hiszen tárgyalásokra jár, koncerteken vesz részt, és az őt segítő teammel azon dolgozik, hogy a rajongók minél hamarabb kezükben tarthassák első albumát is.

Ezért hát érthető módon többekben felmerült a kérdés, mikor van ideje állandóan az interneten lógni, és mindenféle bejegyzésekkel traktálni a közösségi portálok látogatóit.

Nos, mint kiderült, semmikor - sőt, mi több! Csaba valójában nem tagja egyik közösségi oldalnak sem, ellenben vannak emberek, akik ezt nem hajlandók elfogadni.

Nem tagja a közösségi portáloknak

Így aztán gombamód szaporodnak az olyan profilok, amikhez semmi köze ugyan, mégis úgy tűnik, mintha ő hozta volna létre azokat. Az X-Faktor győztese legutóbb az RTL Klub Reggelijében mesélt felháborodva minderről, hiszen nemcsak képeket töltögetnek fel róla ismeretlenek, de a nevében nyilatkozgatnak is.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Furcsa dolog, hogy miket írnak rólam és hogyan, persze elég csak elolvasnom a bejegyzéseket, és ismét újdonságokat tudok meg magamról - mesélte az énekes.

Ezért hát a tévé képernyőjén keresztül arra kérte a rajongókat, hogy ne higgyenek az ott leírtaknak, mert az nem ő - egyedül az RTL Klub által létrehozott rajongói oldal az, amelyik hiteles forrásul szolgál, és ahol ő is megosztja mondanivalóját a nagyközönséggel.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azt azonban a Reggeli kanapéján is hangsúlyozta, jelenleg elsősorban a karrierjére koncentrál, és bár valóban van egy több éve tartó, komoly kapcsolata, nem most szándékozik családot alapítani. De senki ne aggódjon, majd annak is eljön az ideje.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük