"Sosem láttam szépnek a férjemet!" Meglepő vallomást tett a Barátok közt sztárjának felesége

Várkonyi András és felesége már több mint 35 éve házasok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság annyi külföldi és hazai sztárpár válik el, hogy kifejezetten nagy öröm, ha arról számolhatunk be, hogy akadnak még olyan házastársak, akik évtizedek óta boldog és harmonikus kapcsolatban élnek.

Várkonyi András és felesége, Mária immáron több mint 35 éve házasok, és másokkal ellentétben még most is sugárzik róluk, hogy mennyire szeretik egymást, és hogy egymás nélkül el sem tudnák képzelni az életüket.

Szépnek lenni a nők dolga

Ennek tükrében első pillantásra talán meglepő lehet, hogy a Barátok közt népszerű színészének felesége sosem látta szépnek a férjét - mint a Storynak elárulta, véleménye szerint szépnek lenni a nők dolga.

Mária nem rejtette véka alá határozott véleményét, miszerint sosem szerette a nőies férfiakat. Azt gondolja, csak azok a férfiak szépek, akik sok nőies tulajdonsággal rendelkeznek, férjét azonban nem tartja ilyennek.

Az RTL Klub népszerű szappanoperájának Vili bácsija mellesleg nem vitte túlzásba a romantikát, mindössze egy fél mondatban kérte meg ugyanis szeretett kedvese kezét, aki ennek ellenére örömmel mondott igent.

Barátaik kételkedtek

A 61 éves színész nem titkolta el, hogy eleinte sok barátjuk kételkedett házasságuk tartósságában, de végül nem nekik lett igazuk, hiszen a mai napig együtt vannak.

A Barátok közt színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Várkonyi Andrásról kevesen tudják, hogy az érettségit követően fizikai munkát végzett, miközben 10-15 soros szerepeket játszott a Vígszínházban, emellett novellákat és riportokat is publikált.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Nem sokkal később egyszerre vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, földi kísérőnek Ferihegyre, illetve bemondónak a rádióba - ő pedig a színészetet választotta.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük