Varga Izabella kislányai olyan bájosak, akár a mamájuk

Hasonlítanak!

A Barátok közt Nórájának két szép lánya is van, Anna nyolc-, Sára pedig hároméves.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyönyörű sztárt már 12 éve láthatjuk estéről estére az RTL Klubon futó Barátok köztben, dr. Balogh Nóraként komoly ügyvédnőt alakít. Varga Izabella a sorozatban gyakorló anyuka, a privát életben pedig két gyönyörű kislány édesanyja.

Annával és a kis Sárával

Különleges szépségét lányai is örökölték, a nyolcéves Anna és a hároméves Sára is tündéri szép kislány. Annának gyönyörű hosszú haja van, amilyen korábban mamájának is volt, Sára pedig nővére kicsinyített mása.

A baba neme meglepetés volt

Fiatalabb lánya nemét egyébként nem tudta előre a 36 éves színésznő, így fiúneveken is gondolkodott - ha kisfia született volna, Máténak keresztelik.

Anna nagy érdeklődéssel várta a kistestvért, és a sztár szerint nem jelentkezett nála a gyerekeknél gyakori féltékenység.

Első lánya születésekor fél évet volt otthon, ekkor a sorozatban Nóra eltűnt egy időre, másodszor pedig nem is kellett elrejtenie gömbölyödő pocakját, hiszen szerepét hozzáigazították, a sorozatban is kismama lett.

12 éve Barátok közt

Bár Varga Izabella magánéletét igyekszik függetleníteni sorozatbeli énjétől, és nem mindennapos szereplője a bulvárlapoknak, az Alice Csodaországban című mozi hazai bemutatóján szívesen mosolygott a kamerába férje, Lendvai Zoltán rendező, valamint gyerekei társaságában.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Vajdaságból származó sztár korábban a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színpadán lépett fel.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Később a Katonában, amióta azonban a Barátok köztben játszik, nem fér bele a színház az életébe.
Ezt is szeretjük