Emlékszel a Váratlan utazás Felicityjére? Igazi nővé érett

A Felicity Kinget életre keltő sztár 30-on túl anyaként is jól néz ki, lételeme a tánc és a színház.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években a Váratlan utazás nálunk is nagy népszerűségnek örvendett, a King család életét bemutató kanadai sorozat főszereplői szinte a nézők szeme előtt cseperedtek fel.

A Felicityt alakító Gema Zamprogna csupán 12 éves volt, amikor színészi karrierje elindult, ma, 33 évesen pedig kétgyermekes családanya, de kislányos bája mit sem kopott az elmúlt két évtized év során.

A színpad közelében

1976-ban született a kanadai Hamiltonban, két testvére, Dominic és Amanda ikrek.

Táncos és koreográfus édesapjának saját táncstúdiója volt, nem csoda, hogy már gyerekkorában a színpad közelébe került.

Azonban a színjátszás mellett a tanulást sem hanyagolta el, 1997-ben a Queen's Egyetemen szerzett diplomát dráma szakon.

Alapító tagja volt a Toronto's Theatrefront drámacsoportnak, a színpad mellett azonban a film világában is mozog, bár hazánkba nem sok olyan alkotás jut el, amelyben szerepelne.

Kétgyerekes anyuka

A sokoldalú sztár a színház mellett a tánc szerelmese is, 2003 óta pedig pilatest oktat. Férje Daniel Boich, 2004-ben született meg első gyerekük, Ella, majd két évvel később egy kisfiúval, Sammel bővült a család.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mostanában ideje nagy részét a család és a színpad tölti ki, a magyar nézők legutóbb a 2002-es Késő bosszú című akciófilmben láthatták.

Itt többek között Sylvester Stallone és Anthony Quinn is a partnere volt.
Ezt is szeretjük