Teri Hatcher olyat mutatott, amit eddig nem mert

Teri Hatcher a minap Facebook oldalán tette közzé smink nélküli fotóit, melyeken a ráncai is láthatók.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, hollywoodi berkekben különös divat kezd el terjedni, bár a természetességet kedvelő nők ennek valószínűleg csak örülni tudnak.

Míg korábban a színésznők - sőt, nem egy színész is - merevre botoxoltatta magát, hogy fiatalságát konzerválja, addig mostanság a legnagyobb sztárok egyre merészebben bevállalják ráncaikat.

Bevállalta a ráncokat

Nemrégiben Julia Roberts nyilatkozta legújabb, filmje, az Eat Pray Love kapcsán, hogy ezúttal nem hagyta az arcát művileg lebénítani, hogy minél hitelesebb lehessen a szerepben. Majd a Született feleségek sztárja, Teri Hatcher közölt már-már zavarba ejtően közeli képeket botox nélküli arcáról.

A 45 éves színésznő köztudottan évekig botox-szal küzdött a ráncok és az öregedés ellen, ám annyi kritika érte, hogy végül úgy döntött, felesleges erőlködni.

Fürdés után fotó

Így hát gondolt egyet, és a minap fürdés után egyszerűen lefotózta smink nélküli arcát, majd az elkészült képeket feltöltötte Facebook-oldalára, némi kommentárral körítve.

- Hogy botoxoltattam-e az évek során? Igen. De legyetek őszinték, szerintetek most úgy nézek ki, mint aki most is használja a botoxot? Igen, jól látjátok, egyedül vagyok a fürdőben, egy szál törülközőben, azért, hogy minden nőben tudatosítsam: Hé, ti nők, gyönyörűek vagytok! - írta egy helyütt.

20 híresség a Nyilas jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egy másik fotó alatt azzal is elbüszkélkedett, hogy tudja ráncolni a homlokát és összevonni a szemöldökét - ami a botoxolt sztároknak általában nem szokott sikerülni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindemellett azért felhívta a figyelmet, nemcsak művi úton lehet szépnek tűnni Hollywoodban - gyakran elég, ha a fényeket profin állítják be egy sztárfotóhoz.
Ezt is szeretjük