Romokban a magánélete? Szulák Andrea elárulta az igazat

Bizonyos szóbeszédek szerint válságba jutott Szulák Andrea és kedvese párkapcsolata.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kívülállók számára úgy tűnhetett, hogy Szulák Andrea és kedvese, Gyarmati Gábor évek óta nagy-nagy boldogságban élnek, és nevelik közös gyermeküket. A Kiskegyed információi szerint viszont színházi körökben egy ideje azt suttogják, hogy mindez csak a látszat, és valójában válságba jutott párkapcsolatuk.

A rosszindulatú pletykákról tudomást szereztek mindketten, ők azonban határozottan cáfolják azokat az információkat, melyek szerint bármilyen probléma lenne kettejük között, sőt, elmondásuk szerint tökéletesen rendben van az életük.

Együtt nyaraltak

Ezt látszik megerősíteni annak a közeli barátnak a beszámolója is, aki a lapnak elmondta, hogy látta a családi fotóalbumban a közös vakációról készült fényképeket - a közelmúltban ugyanis Szulák és Gyarmati kislányukkal együtt hármasban mentek nyaralni.

Természetesen minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek, amikor a két fél esetleg elhidegül egymástól, ám közös erővel könnyedén felül lehet kerekedni a nehézségeken. Nem kell tehát az ördögöt a falra festeni, hiszen valami ilyesmiről lehetett szó a 46 éves műsorvezetőnő kapcsolatát illetően is.

Hét hónapos terhesen árulta el, hogy kislánya lesz

Az egykori tánczenész és énekesnő 2007 februárjában hét hónapos terhesen árulta el, hogy kislányt vár, aki 2007. április 26-án, a reggeli órákban jött a világra, és a Rozina keresztnevet kapta büszke szüleitől.

A színésznőként is szép sikereket elért sztáranyuka lelkiismeretesen, odaadó törődéssel neveli a kis Rozinát párjával együtt. Anyai teendői mellett a munkára is jutott ideje, a szülés után alig néhány hónappal például elvállalta a Boldogság, gyere haza című egyszemélyes darab főszerepét.

Ami pedig a párkapcsolatuk jövőjét illeti, 2009 szeptemberében arról számolt be a Blikk, hogy Szulák Andrea és Gyarmati Gábor egyelőre nem házasodnak össze, mivel papír nélkül is jól érzik magukat.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem merült fel bennük egy esetleges esküvő gondolata, de erre saját elmondásuk szerint majd csak akkor kerülhet sor, ha kislányuk már felnőtt annyira, hogy elbírja a menyasszonyi fátylat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Rozina jövő tavasszal ünnepli negyedik születésnapját, így elképzelhető, hogy a ceremóniára előbb-utóbb valóban sor kerül. Persze csak akkor, ha minden rendben van a szülők között, mint ahogyan a közös ismerős és ők maguk állítják.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük