"Félek a műtéttől" Őszintén beszélt betegségéről a magyar színész

Szerednyei Béla makacs gyulladással küzd, de talált rá hatásos gyógymódot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Linda sztárja, Szerednyei Béla az RTL Klub Reggeli műsorának vendégeként beszélt betegségéről, valamint a különleges gyógymódról, mely segített fájdalmain.

A Madách Színház színésze elárulta, hogy sokáig megkeserítette életét a gyulladásos betegség, de pár éve rátalált egy lélekszerelőre és annak egyedi gyógymódjára, melynek során energiaáramlással kezelték.

A lelki bajokat kell feltárni

A műsort vezető páros, Csonka András és Keleti Andrea rögtön a beszélgetés elején rákérdeztek, mit is takar pontosan ez a megmosolyogató elnevezés. A szakember magyarázata szerint ez egyfajta alternatív gyógymód, mely arra a tézisre alapul, hogy minden betegség oka a lelki bajokban keresendő.

A színész elmondása szerint az elnevezésen egyébként ő is nevetett először, de aggódott a betegsége miatt, ezért úgy gondolta, megér egy próbát a módszer, melyet egyébként egy ismerőse ajánlott neki.

- Mélyen fekvő, gyulladásos gócpontról volt szó, ami nem akart javulni. Az orvosok hivatalosan műtétkötelesnek minősítették a betegségem, én pedig bevallom, félek a műtéttől - árulta el a színész.

Úrrá lett a fájdalmain

A gyógymód - a szakember és a színész elmondása szerint - két síkon zajlik. Pszichológiai síkon először megpróbálják feltárni a lelki problémákat, majd ennek ismeretében megkezdődik az energetikai kezelés.

- Megnyugtatott ez a két sík. Nem mondom, hogy teljesen tünetmentes lettem, de kezelhetővé tudtam tenni a betegséget - tette hozzá Szerednyei.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szakember a tenyér, a talp és a nyak energiacsatornáin keresztül áramoltatja a pozitív, gyógyító energiát, melyben egyébként az a legnagyszerűbb, hogy egyszerű, halandó emberek számára is elsajátítható.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Minden egyes tünetpontnak megvan a saját lelki térképe. Nálam például a szülőktől eredő megfelelni akarás volt az egyik komoly probléma. Ami nehéz ügy, mert egy színész, ugye, mindig meg akar felelni! De rájöttem, hogy ha ezt egy kicsit lazábban kezelem, akkor javul a betegségem is - zárta a beszélgetést a színész.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük