Tündéri fotó! Íme, Szellő István virgonc kisfiai

Négy gyermek édesapja

Szellő Istvánnak két fia született két korábbi házasságából, legutóbbi párja pedig ikreknek adott életet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szellő István napjaink egyik legismertebb magyar tévése, akiről kevesen tudják, hogy bizony már négy gyermek édesapja. A 42 éves műsorvezető ugyanis meglehetősen sűrű magánélettel büszkélkedhet, amelyet az elmúlt évek során többnyire sikerült titokban tartania.

Ennek ellenére természetesen erre-arra fény derült, még akkor is, ha a híradós maga többnyire nem, illetve csak szűkszavúan kommentálta párkapcsolatainak alakulását. Amit tudni lehet, hogy Szellő első felesége Etter Dalma modell volt, akitől hét év után vált el.

Második felesége fogorvos volt

Etter Dalma az édesanyja legidősebb gyermekének, Andrásnak. Második fiát, Ádámot Kiss Mónika fogorvos hozta világra, akinek hat évig volt férje, házasságuk pedig valamikor 2004-2005 környékén ment tönkre.

Erről egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot. 2005 augusztusában Szellő csak annyit mondott, hogy már hónapok óta külön él feleségétől, akiről mindeközben azt pletykálták, hogy titokban már egy éve összeszűrte a levet olasz főnökével.

Egy stewardess csavarta el fejét

A hűtlenség vádját egyikük sem ismerte el, az asszony ennek ellenére nem sokkal később beadta a válókeresetet. Ezt követően az RTL Klub első híradósát 2006 márciusában egy félig ír stewardess-szel, Naim Renátával hozták hírbe, akinek bájait korábban az FHM-ben csodálhattuk meg.

Néhány héttel később a Szombat esti láz című műsorban látható táncpartnerével, Kósik Viktóriával boronálták egybe, akiről kiderült, hogy korábban topless táncosnőként dolgozott egy budapesti nightclubban.

Ez a románc végül nem bizonyult hosszú életűnek, Szellő István ugyanis visszatért Naim Renátához, aki 2009 augusztusában adott életet ikreinek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Alen és Manna az anyjuk nevét kapta meg, a pár ugyanis már hónapokkal korábban szakított.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük