Sokat szenvedett! Hosszú betegség után elhunyt a közkedvelt sorozatsztár

Sue Lloyd 72 éves korában távozott, halálnak pontos körülményei tisztázatlanok.

2011. október 20-án elhunyt Sue Lloyd, a britek egyik kedvenc sorozatsztárja - adta hírül a Daily Mail.

A színésznő évek óta súlyos betegségben szenvedett, halálának pontos körülményeit még nem hozták nyilvánosságra.

Balerinánank készült

Sue Lloyd 1939 augusztus 7-én született az angliai Aldeburgh városában. Már kislányként vonzotta a színpad, szülei balettiskolába járatták, de kamaszként magassága miatt eltanácsolták a táncosnői pályától.

A filmezés világába a hatvanas években csöppent bele, kisebb epizódszerepek után feltűnt az Angyal és a Minden lében két kanál című népszerű szériákban.

A filmvásznon Michael Caine partnereként debütált az 1965-ös Ipcress ügyirat című thrillerben, majd szerepet kapott egyebek mellett a Rózsaszín Párduc bosszúja vagy a Támadás a Vasparton című filmekben.

A világhírnevet a Crossroads című tévésorozat hozta meg számára.

Férje rákban hunyt el

Ugyanakkor a széria magánéletére is nagy hatással volt, hiszen a képernyőn párját alakító Ronald Allen színész lett a férje.

A férfi azonban nem sokkal esküvőjük után tragikus hirtelenséggel elhunyt rákban, a színésznőt pedig annyira megviselte a tragédia, hogy jó időre hátat fordított a filmezésnek.

A színésznőt utoljára a 2001-es Beginner's Luck című dráma egy kisebb szerepében láthatták a nézők.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük