Friss! Tragikus hirtelenséggel elhunyt az ismert zenész

Stuart Cable a Stereophonics rockegyüttes dobosa volt, holttestét ma reggel találták meg otthonában.

Szomorú hírről számolt be a WalesOnline: 2010. június 7-én, hajnali fél hatkor holtan találták aberdare-i otthonában Stuart Cable-t. A népszerű zenész 40 éves volt, halálának pontos okát pedig egyelőre nem közölték, de a rendőrség kizárta a bűncselekmény lehetőségét.

Stuart Cable a Stereophonics nevű világhírű brit rockegyüttes első dobosa volt, aki a banda első négy lemezén működött közre, majd 2003-ban vált ki, hogy megalapítsa saját zenekarát, a Killing For Company nevű walesi formációt.

Gyászolnak a családtagjai

- Stuart keresztül-kasul utazta a világot együttesével, én pedig halálra aggódtam magam. Nemrég viszont letelepedett, és az ilyesmi mindig ilyenkor történik - nyilatkozta a világhírű zenész 79 éves édesanyja, Mabel.

- Egyelőre nincs szükség arra, hogy családja bármilyen nyilatkozatot tegyen, mivel most a rendőrség kezében van az ügy - tette hozzá szűkszavúan Cable testvére, Paul, akit édesanyjához hasonlóan szintén megrázott szerette halálhíre.

2009 áprilisában jelent meg Stuart Cable kendőzetlen önéletrajzi könyve Démonok és koktélok - Életem a Stereophonicsszal címmel, amelyben beismerte, hogy régebben nagyon sokat ivott és drogozott: többnyire viszkit és kokaint fogyasztott.

Sikerült jó útra térnie

Emlékirataiban beismerte, hogy a hírnév egy kokainszippantó zombivá változtatta, emiatt aztán elítélték zenésztársai.

Az elmúlt évek zenészhalottai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám akaraterejének köszönhetően sikerült jó útra térnie, és megszabadulnia káros szenvedélyeitől, mivel belátta, ennek az életmódnak előbb-utóbb rossz vége lesz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Visszaköltöztem a régi falumba. Éreztem, ha nem így teszek, előbb-utóbb meghalok vagy megőrülök - esetleg mindkettő - mondta Stuart Cable. Együttese június 12-én lépett volna fel a Donington Parkban a Pepsi Max Stage-en, ám a koncert minden bizonnyal elmarad a gyász miatt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük