Fotó! Egyre csak dagad az egykor fitt Steven Seagal

Alaposan elhízott

Steven Seagal ijesztően elhájasodott az elmúlt hónapok során, új sorozata mégis nézettségi rekordot döntött.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Steven Seagalt december 2-án örökítették meg Beverly Hillsben, amint elhagyta a sztárok körében felkapottnak számító Mr. Chow éttermét. Az 57 éves amerikai színésznek sikerült meglepnie a lesifotósokat és a rajongóit, hiszen az egykori harcművész megdöbbentően kövéren bukkant fel a Los Angeles-i éjszakában.


A fotók tanúsága szerint a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb akcióhősének évek óta tartó súlygyarapodása még korántsem ért véget, Seagal ugyanis több kiló felesleget cipel magán.

Őt azonban nem igazán zavarja, hogy milyen elképesztő módon sikerült elhíznia, és ugyanez elmondható rajongóiról is.

20 éve rendőrtisztként is dolgozik

2009. december 2-án kezdte ugyanis vetíteni az A&E tévécsatorna Lawman címmel Seagal legújabb valóságshow-ját, ami a Louisiana államban található Jefferson Parish helyettes seriffjének szorgos hétköznapjait követi nyomon.

Bármilyen meglepő is, de igaz: Steven Seagal tölti be ezt a tisztséget, az első rész premierje pedig több mint 3 és fél millió nézőt érdekelt. Ezzel minden idők legjobb nyitányát produkálta az A&E saját gyártású műsor kategóriában.

Büszke munkájára

- Már két évtizede dolgozom Jefferson Parish rendőrtisztjeként. Azért döntöttem úgy, hogy együttműködöm az A&E csatornával, mert hiszek benne, hogy fontos megmutatni a nemzetnek azt, ami itt, Louisianában zajlik.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hadd lássák, micsoda lelkiismeretességgel és elkötelezettséggel teszi a dolgát a seriffhivatal a Katrina hurrikán pusztítása óta – nyilatkozta a színész.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha mással nem is, de ezzel a sorozattal sikerült visszatérnie egy időre a reflektorfénybe annak a Seagalnak, akit az ezredfordulót követően a pletykák szerint test- és hangdublőr helyettesített a különféle színvonaltalan, videóra száműzött filmekben.
Ezt is szeretjük