Teherautóval ütközött! Autóbalesetben elhunyt a közkedvelt rádiós

Stan Case 59 éves volt, a balesetben felesége is súlyosan megsérült, kórházban ápolják.

2011. november 22-én, kedden, az alabamai Birmingham városában, 59 éves korában, autóbalesetben elhunyt Stan Case amerikai rádiós, adta hírül a CNN.

A baleset pontos körülményeiről annyit lehet tudni, hogy a rádiós esős időben frontálisan ütközött egy teherautóval.

A felesége túlélte a balesetet

A család egyik barátja, Merrell Waring elmondása szerint az ütközésben Stan Case felesége, Angela Stiepel súlyosan megsérült, őt kórházban ápolják.

- Stan a CNN Radio műsorvezetője volt 1985 óta. Kiváló újságíró volt, szervezetünk egyik vezető szellemisége, egy nagyszerű ember mindenki szerint, aki ismerte őt - mondta róla Jim Walton, a CNN Worldwide elnöke.

- Most mindannyian felesége, Angie felépülésében reménykedünk, és támogatjuk családját ebben a nehéz időszakban. Az elmúlt 26 évben Stan a barátunk és a munkatársunk volt, nagyon fog hiányozni mindenkinek - mondta róla Tyler Moody, a CNN Radio alelnöke.

Mindenki nagyon szerette

Stan Case 1985-ben lett a CNN munkatársa. Ezt megelőzően az oklahomai KEBC-AM rádióállomásnál dolgozott, a CNN-nél pedig más kollégái is elismeréssel nyilatkoztak róla.

Sztárok balesetei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mike Jones, a CNN Radio hírszerkesztője az egész állomás gerincének nevezte, egy sziklának, aki halálával borzasztó űrt hagyott maga után, egy másik kollégája, Jim Ribble pedig úgy fogalmazott, hogy Stan volt a legjobb.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük