53 évesen lett apa! Somló Tamás kislánya tündéri kis hölggyé cseperedett

Somló Tamás lánya, Lili 2000-ben látta meg a napvilágot, apukája teljesen odavan érte.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csőnadrág, farmerdzseki, loboncos haj - fiatalkorában Somló Tamás a hetvenes évek rockereinek prototípusát testesítette meg. Természetesen legendás együttese, az LGT többi tagja is hasonló stílust képviselt, nemhiába ők voltak a magyar rockélet egyik emblematikus zenekara.

A 63 éves zenész az ezredforduló környékén nagy megdöbbenést váltott ki azzal, hogy egy nála 30 évvel fiatalabb nőt vett el feleségül, hiszen a közvélemény szinte sosem nézi túl jó szemmel, ha több évtized van egy szerelmespár két tagja között.

53 évesen lett ismét apa

Somló Tamás végül 53 évesen lett ismét apa: felesége, Gyöngyvér 2000-ben ugyanis egy kislánynak adott életet, akit Lilinek neveztek el büszke szülei.

A tündéri picurból az elmúlt évek során egy tündéri kislány cseperedett, akiért szemmel láthatóan mindketten odavannak.

A családi boldogság felhőtlennek tűnt, ám 2007 nyarán a házaspár kapcsolata váratlanul komoly válságba került.

A Szigeten tartott LGT-koncert közben a stáb egyik tagja ugyanis félreérthetetlen helyzetben kapta rajta Somló feleségét egy ismeretlen férfival.

Felesége lányukkal együtt elköltözött otthonról

A hír futótűzként terjedt el, ám erről csak szűkszavúan vagy szinte egyáltalán nem nyilatkoztak az érintett felek, arra pedig csak augusztus végén derült fény, hogy Gyöngyvér fogta a közös kislányt, és elköltözött Somlótól.

Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hullámvölgyek és aggasztó fejlemények ide vagy oda, Somló Tamást 2007. augusztus 30-án együtt látták családjával az Ikeában vásárolni, szeptember végén pedig már arról mesélt barátainak, hogy kislányával együtt visszaköltözött hozzá felesége.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Minden jó, ha a vége jó, a házastársak ugyanis végül közösen oldották meg a problémákat, ami nem minden esetben szokott sikerülni. A pár azóta is boldog házasságban él, amelynek rajtuk kívül legalább ennyire örül kislányuk, Lili is.

Ezt is szeretjük