Rosszul sült el a buli! Mentő vitte el a Barátok közt sztárját

Solti Ádám a Barátok közt csapatépítő táborában sérült meg, a jóképű színész kórházi ellátásra szorult.

Szokás, hogy a kereskedelmi csatornák stábjai, illetve a napi sorozatok szereplőgárdái évadkezdéskor és -záráskor különleges bulival vagy közös programmal ünnepelnek.

Az RTL Klub legnépszerűbb sorozata, a Barátok közt szereplői például a napokban csapatépítő tréningen vettek részt.

Hiba csúszott a játékba

A csatorna legnépszerűbb sorozatának színészei játékos vetélkedővel és bulival lazítottak Tokajon, de a jó hangulatú játékba sajnos egy kisebb hiba csúszott - a sorozat Bokros Ádámjának, vagyis Solti Ádámnak pedig nem csak szép emlékei maradtak a táborról.

Az énekes-színész ugyanis balesetet szenvedett, amikor a három csapatra osztott stábtagok épp talicskatolásban mérték össze erejüket. A végső futamban - a verseny hevében - Ádám szerencsétlenül esett, és a sípcsontjával épp telibe talált egy, a pálya szélén álló talicskát.

- Valószínűleg nem tört el a lábam, de meglehetősen fáj - mondta a szemtanúk szerint Ádám.

Zúzódásokkal megúszta

A fájdalmas ütközésnek az lett a vége, hogy mentőt kellett hívni a sorozat szívtiprójához. Ádám sántikálva, fájdalmas arccal távozott a tréningről, de a kórházban kiderült, hogy sérülése nem olyan súlyos.

A Barátok közt színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Ádámot már ki is engedték a kórházból. Könnyebb zúzódással megúszta az esetet, szerencsére nem történt nagyobb baj - nyilatkozta az Új Ásznak Kalamár Tamás, a Barátok közt producere.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A tavalyi X-Faktorban felfedezett Non Stop együttes frontembere azóta már elhagyhatta a kórházat, zúzódásokkal úszta meg a balesetet.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük