"Imádom a nőket, de ők engem jobban" vallotta a Barátok közt szépfiúja

Solti Ádámnak gyakran felkínálkoznak a nők, és az is előfordult már, hogy alpári ajánlatokat kapott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Solti Ádám sokoldalú egyéniség, fiatal kora ellenére már eddig is számos műfajban volt alkalma bizonyítani tehetségét.

A tánc és az éneklés mellett modellkedik, több reklámfilm főszerepére is felkérést kapott. Az országos ismertséget az X-Faktor hozta el számára - itt a Non Stop énekeseként mutatkozott be a nagyérdeműnek.

A Barátok közt szívtiprója

Azóta sem kell hiányolnunk a képernyőkről, hogy véget ért számára a tehetségkutató, hiszen tavasz óta a Barátok közt csapatát erősíti.

A 31 éves tehetség a Tabu TV riporterének nyilatkozott sorozatbeli figurájáról, továbbá arról, milyen előnyöket jelent számára a népszerűség a magánéletben, az ismerkedés terén.

- Bokros Ádám, akit alakítok, egy nagyon megfontolt és eléggé csajozós valaki, aki kihasználja, hogy a nők imádják. Volt egy mondata, ami nagyon jellemzi: Imádom a nőket, de a nők engem jobban - mutatja be a Mátyás király tér szívtipróját a 31 éves sorozatsztár.

Alpári ajánlatokat kap

- Igazából a karakternév előbb megvolt, mint a színész hozzá, de a keresztnevünk egyezése rendkívüli könnyebbség mindenkinek. Van, hogy a sorozatbéli neveinken szólítjuk egymást, velem nincs ilyen gond - meséli nevetve a színész, aki azt is elárulta, nem nagyon szokta felvillantani Bokros Ádám csábító mosolyát a lányoknak.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Állítása szerint a széria nőfalójának megformálása nincs hatással a saját életére, sem könnyebbséget, sem pedig nehézséget nem jelent az udvarlás terén. A riporter kérdésére azonban bevallja, gyakran felajánlkoznak neki lányok, és nemegyszer kapott már alpári felkéréseket is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- A közösségi oldalakon azért szoktak durvább megkeresések lenni, amikre már én sem válaszolok - tudhatjuk meg a jóképű színésztől.

A rajongók a tévéképernyőkön kívül élőben is láthatják a sztárt: legközelebb december 9-én este nyolc órától lép fel a Non Stop zenekar egy budapesti művelődési házban, ahol a közönség sok új dalra és sztárvendégekre is számíthat.

Fotók: RTL Klub

Ezt is szeretjük