Harrison Ford csúnyán félrelépett

A Star Wars és az Indiana Jones filmek örök hőse bizony nemcsak a vásznon hódítja a szebbik nem képviselőit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki hinné, hogy a 63 éves sármőr, akiről sokan a hűség szobrát is megmintáznák, orvul megcsalta kedvesét?

Márpedig ez történt, legalábbis Leia hercegnő, vagyis Carrie Fisher állítása szerint, aki végre sok-sok évi találgatás után elárulta.

Bizony mindvégig igazak voltak a pletykák arról, hogy  Han Solo megtestesítőjével összegabalyodott a Csillagok háborúja munkálatai idején.
- Úgy mentem a forgatásra, hogy elhatároztam, viszonyom lesz valakivel – mintha ez valami egzotikus gyümölcs lett volna, amit még sosem próbáltam... Harrison nagyon tetszett, olyan édes pofa volt, ha ledöntött néhány italt – emlékezett vissza az 51 éves színésznő egy tévéműsorban.

A csillagok háborogtak

Harrison Ford akkoriban, a ’70-es években, Mary Marquardt férje volt, de úgy tűnik, ez nem zavarta a kikapós Fisher kisasszonyt, hogy kikezdjen a nálánál 12 évvel idősebb kollégájával. No, persze a hírek szerint Fordot sem kellett félteni: egyik alkalommal például, míg a színésznő kiment a szobából, Harrison egy szál semmire vetkőzve várta a helyiségben.

A hölgy azt is megosztotta a nézőkkel, milyen nehéz volt Mark Hamillnek, Luke Skywalker alakítójának, feldolgozni Harrison Ford népszerűségét, ami a két Csillagok háborúja folytatásnál egyértelműen látszott, hiszen végsősoron a mozi nem Han Solo, hanem Skywalker életéről szólt.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom
Szerinte azonban nem is lehetett összehasonlítani a két színészt, Ford tehetsége már akkor is kitűnt a többiek közül.

Hogy a viszony pontosan meddig tartott, arról nem mesélt az azóta forgatókönyv-íróként is tevékenykedő Fisher, de talán Ford 1979-es válásában is játszhatott némi szerepet az intergalaktikus kapcsolat.

Ezt is szeretjük