44 évesen vetkőzött le a Playboynak a szexi tévésztár

Simone Thomalla, a Tetthely sztárja a német Playboy kedvéért szabadult meg ruháitól, férfirajongói örömére.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a Playboyban túlnyomórészt feszes testű huszonévesek villantják meg kendőzetlen bájaikat, azok a lapok mindig nagy népszerűségnek örvendenek, melyek csinos sztárhölgyeket mutatnak meg hasonló merész pózokban. Akkor pedig még a nők is kíváncsian megvásárolják a magazint, ha egy többedik ikszet betöltött híresség dobta le a textilt a híres nyuszis fotók kedvéért.

Így történt ez legutóbb is, amikor a germán televíziózás üdvöskéje, a negyvennégy éves Simone Thomalla szabadult meg ruháitól a német Playboy 2010. februári számában.

Nincs mit szégyellnie

A Tetthely sorozat sztárja – merthogy a nyolcvanas évek közkedvelt krimiszériáját, természetesen új szereplőkkel, hazájában még mindig forgatják – állítólag éveket várt azzal, hogy elkészüljenek róla a pikáns felvételek. No, nem a szemérem tartotta vissza, sokkal inkább azt akarta elkerülni, hogy lányát az iskolában piszkálják édesanyja szabadossága miatt.

Most azonban a szintén gyönyörű Sophia már húszéves, így semmi akadálya nem volt annak, hogy mamája anyaszült meztelenül álljon modellt. Ráadásul a 2009-es évvel különösen nehéz időszakot zárt: év elején vált el ugyanis a német futballválogatott egykori tagjától, Rudi Assauertől, akivel kilenc évig éltek együtt.

Új szerelem

Bár házassága kudarcát meglehetősen nehéz volt feldolgoznia, ősszel máris rámosolygott a szerelem a 25 éves kézilabdajátékos, Silvio Heinevetter személyében.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Állítása szerint a tizenkilenc év korkülönbség egyáltalán nem zavarja kedvesét, aki büszke arra, hogy egy csodálatos nő a párja.

Ezen, a fotókat elnézve, nincs is mit csodálkozni, hiszen a színésznő a többedik iksz után is irigylésre méltó alakkal rendelkezik.

Ezt is szeretjük