Alig forgat! Shirley MacLaine lánya csak külsőleg hasonlít édesanyjára

A világhírű Shirley MacLaine lánya színésznőnek állt, kevés sikerrel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legendás színészek gyerekei gyakran maguk is a világot jelentő deszkákra lépnek, bár többségüknek nem sikerül túlszárnyalniuk híres szüleiket.

Shirley MacLaine-t is a legnagyobb színésznők között tartják számon, hiszen olyan világhírű alkotásokban bizonyította tehetségét, mint az 1960-as Legénylakás, az 1989-es Acélmagnóliák vagy az egy évvel későbbi Képeslapok a szakadékból.

Lánya is színésznő

Tehetségével a szakma legrangosabb elismerését, az Oscar-díjat is kivívta az 1984-es Becéző szavakban nyújtott alakításával.

Az 1934-es születésű színésznő 70 fölött is aktív, a magyar közönség legutóbb a Valentin nap című romantikus vígjátékban láthatta.

Talán kevesen tudják, de lánya, a Steve Parker producertől született Sachi Parker édesanyja nyomdokaiba lépve színésznő lett, bár nem ért el zajos sikereket a film világában.

Kiegyensúlyozott magánélet

Pedig külső adottságaikat tekintve az 1956-os születésű Sachi nagyon hasonlít a híres mamára, ám vele ellentétben főképp B-kategóriás alkotásokban kap szerepeket.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A magyar tévénézők a Star Trekben vagy a Szellemes karácsonyban láthatták, ám filmjei többsége nem is jutott el hozzánk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha az Oscarra nem is esélyes, magánélete mindenesetre szerencsésen alakul: 1993-ban ment hozzá Frank Murray üzletemberhez, az évek során során pedig két gyerekük született: Frank és Arin.

Ezt is szeretjük