Nem túl öreg ehhez? Sharon Stone 53 évesen is falatnyi bikiniben strandol

Sharon Stone-nak nem kell szégyenkeznie, hiszen 53 évesen is remekül fest.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sharon Stone idén márciusban ünnepelte 53. születésnapját, ám ez a tény bizony nem jelenti azt, hogy ne lenne még mindig a strand bombázója, ha esetleg úgy dönt, hogy bikiniben mutatja meg magát a rajongók legnagyobb örömére.

A világhírű amerikai színésznő ennek ékes bizonyítékát nyújtotta: a közelmúltban ugyanis Hawaiin kapták lencsevégre, ahová gyermekeivel utazott kipihenni a hétköznapok fáradalmait.

Nagyon jól érezte magát

Az Elemi ösztön bombázója vörös bikiniben és fehér rövidnadrágban sétálgatott mezítláb Maui szigetének strandján, ám hiába a napszemüveg, valamelyik szemfüles lesifotós vagy éppen ott vakációzó turista mégis kiszúrta.

Ám Sharon Stone-nak semmi oka az aggodalomra, hiszen 50 fölött is ragyogó formában van, alakja hibátlan, szépsége pedig legalább olyan szemet gyönyörködtető, mint fénykorában, a nyolcvanas-kilencvenes években.

A fotók tanúsága szerint minden bizonnyal nagyon jól érezte magát a tengerparton, az egyik pillanatban például a napfénytől megbabonázva nyújtózkodott az ég felé, mintha csak leborulni készülne egy istenség előtt.

Legidősebb kisfia nem volt vele

Nem sokkal később két kisfiáról, az ötéves Lairdról és a négyéves Quinnről készített néhány fényképet emlékbe, ám legidősebb, 10 éves fiának, Roannak nyoma sem volt - őt ezúttal tehát nem hozta magával a rövid nyaralásra.

A 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sharon Stone mellesleg nem a kisfiúk vér szerinti anyukája, mindhármójukat örökbe fogadta ugyanis: Roant még második férjével, Phil Bronsteinnel közösen, a két kisebbet pedig már egyedülálló anyaként 2005-ben és 2006-ban.

A színésznő február végén szerepelt Piers Morgan beszélgetős műsorában, ahol többek között azt is elmondta, hogy az internetes pletykák ellenére nem ment feleségül George Howe Englund Jr.-hoz.

Ezt is szeretjük