Mélyen kivágott ruhában vállalja nőiességét Serena Williams

Serena Williams nemcsak sportsikereiről, de arról is híres, hogy szívesen kirakja, amije van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ugyan a profi teniszezők között is akadnak igazán nőies alkatú versenyzők - elég csak Anna Kurnyikovára gondolnunk -, Serena Williams nem éppen közéjük tartozik.

A világ egyik legsikeresebb sportolójaként bizonyára milliókat költhetne plasztikára, ő azonban vállalja adottságait, és nem kér a sebészkésből. Izmos teste kétségtelenül jól mutat a teniszruhában, estélyiben viszont már kevésbé.

Nem zavartatja magát

Bizonyára egy cseppet sem zavarja, hogy nem épp modellalkat, hiszen nemegyszer kapták már le a lesifotósok, amint a tengerparton élvezi a napfényt falatnyi bikinijében.

De az az arcpirító eset is előfordult már, hogy átlátszó ruhában tette közszemlére nem mindennapi bájait.

A csúf igazság című vígjáték premierjén sem hazudtolta meg magát a 28 éves teniszcsillag, így a parti résztvevői nemcsak széles mosolyában,  de méretes kebleiben is gyönyörködhettek.

Szereti a mély dekoltázst

Ami a dekoltázsát illeti, zsenge kora ellenére a gravitáció már megtette hatását - ezt pedig a mélyen kivágott fekete kisestélyi nemhogy nem takarta, hanem egyenesen kiemelte.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Pedig az estélyi ruhák tekintetében Serena Williams csak ritkán fog mellé, és általában csinosabbnál csinosabb göncökre szavaz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Minden bizonnyal van saját stylistja, aki segít kiválasztani a számára előnyös darabokat - talán ezúttal szabadságra ment.

Ezt is szeretjük