Nem hitt a fülének! Ez a szexi pasi köszöntötte szülinapján a rádióst

Sebestyén Balázs a héten ünnepelte 34. születésnapját, kollégái meglepetéssel készültek számára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Class FM jóképű rádiósáért, Sebestyén Balázsért sokan rajonganak, a napokban azonban kiderült, ő maga is régóta rajong egy jól ismert, sármos idolért.

Sebestyén Balázs nagyon meglepődött
Novak Đoković telefonon köszöntötte

A jó humorú rádiós és közkedvelt műsorvezető a héten, július 18-án ünnepelte 34. születésnapját, melynek alkalmából óriási ajándékkal lepték őt meg kollégái.

Hetekig szervezkedtek a fiúk

Balázs számára ugyanis olyan telefonos, szülinapi köszöntést szerveztek le barátai, amitől még a nagydumás rádiósnak is elállt a szava.

Tény, hogy a Class FM reggeli show-jának műsorvezetői, Rákóczi Feri és Vadon Jani igazán mindent elkövettek, hogy felejthetetlenné tegyék kollégájuk, Sebestyén Balázs születésnapját.

A Morning Show sztárja ugyanis személyre szóló, különleges születésnapi köszöntést kapott, méghozzá a világranglistát vezető szerb teniszcsillagtól, Novak Đokovićtól. Az exkluzív meglepetés természetesen nemcsak egy csettintés műve volt, hetekig tartó, titkos készülődés és szervezkedés előzte meg.

Rákóczi Feri és Vadon Jani minden követ megmozgatott, hogy valóra váltsák sportrajongó barátjuk titkos álmát.

Egészen meghatódott az üzenettől

A fiúk nagy titokban végül elintézték, hogy a világ jelenlegi legjobb teniszezője személyes hangüzenetben köszöntse a régóta teniszlázban égő Sebestyén Balázst 34. születésnapján.

- Jó napot kívánok! Balázs, boldog szülinapot! - üzente Novak Đoković, majd angolul is minden jót kívánt a Class FM sztárjának.

A legnépszerűbb magyar rádiósok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A teniszcsillag üzenete minden bizonnyal a nap legszebb pillanata volt Balázs számára, bár a meglepetésnek ezzel még nem volt vége, a Morning Show két másik műsorvezetője ugyanis cápás merülést is szervezett neki, sőt, még egy finom tortát is rendeltek az ünnepeltnek.

- A legjobban Đoković köszöntésének örültem, hiszen imádom a teniszt. A szerb játékos nagyon jó fej volt, hogy megtanulta ezt a mondatot magyarul, csak az én kedvemért - mesélte lelkesen Balázs, aki egyébként nem rajong saját szülinapjáért.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Nem igazán szeretem ünnepeltetni magam, nem mintha zavarna a korom, csak jobban szeretek másokat éltetni. De ez a szülinapom emlékezetes marad, nagyon jól éreztem magam. Hatalmas élmény volt! - tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük