Schobert Norbi meggyónt! Íme, a teljes igazság házassága válságáról

Schobert Norbi az Aktívban idézte fel azt az időszakot, amikor majdnem elveszítette feleségét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi és Rubint Réka méltán hazánk imádott szárpárja, hiszen bár lassan egy évtizede házasok, még mindig úgy szeretik egymást, mint megismerkedésük idején. A sok munka mellett pedig sem párjukat, sem pedig gyermekeiket nem hanyagolják el.

Ám volt egy időszak, amikor házasságuk olyan súlyos válságba jutott, hogy Réka elköltözött otthonról, és azt mondta férjének, hogy csak akkor tér vissza hozzá, ha kitombolta magát. A házaspár többek között erről is kendőzetlenül mesélt a TV2 Aktív című műsorában, minek során Norbi a hibáit is felvállalta.

A betegséggel kezdődött a rossz

A fitneszguru elmondása szerint két évvel ezelőtt kezdődtek a bajok, amikor megtudta, hogy veleszületett szívbillentyű-rendellenessége van.

Az orvosok gyógyszereket írtak fel neki, és eltiltották a sporttól, Norbi azonban mindkettőt elutasította, pedig megmondták neki, ha nem vigyáz, akkor meg kell majd műteni!

Amikor kiderült Norbi súlyos betegsége, Réka nem titkolta el, hogy összeomlott. Az első gondolata az volt, hogyan mondja majd el két gyermekének, ha az édesapjukkal esetleg történik valami, ám néhány nap múlva összeszedte magát - ám ekkor Norbi került padlóra.

Ivott és csajozott

Az egészséges életmód elkötelezett híve inni és csajozni kezdett, és bár azt nem árulta el konkrétan, hogy megcsalta-e feleségét, szavai alapján gyanítható, hogy nem utasította vissza a rajongó hölgyek közeledését. Felesége ekkor döntött úgy, hogy férjére bízza házasságuk jövőjét, és elhagyta a családi fészket.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Réka hozzátette, a legnehezebb éppen az volt, hogy megértse párját, hiszen Norbi egyrészt foggal-körömmel ragaszkodott a családjához, másrészt 38 évesen rátört a kapuzárási pánik, és ez annyira megijesztette, hogy képes lett volna eldobni magától mindent, ami fontos számára.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A konfliktusok ellenére ma boldogabbak, mint valaha, és ez meg is látszik rajtuk. Nem véletlen, hogy Réka jelenleg harmadik közös gyermekükkel várandós, a nehézségek pedig csak még inkább összekovácsolták a párt. A szeretet és megértés mentette meg őket, fogalmazta meg Réka a tanulságot.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük