Plasztikázott vénség lett az egykor sármos Kabir Bedi

A hetvenes évek sikersorozatának szablyás hőse mintha túlzásba vitte volna a plasztikáztatást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kabir Bedi azon kevés bollywoodi színészek közé tartozik, akik örökre beírták nevüket a filmtörténelembe.

63 évesen ránctalannak lenni nem túl természetes

Sandokanként nemcsak hazájában, hanem Európa-szerte is rajongtak érte a hölgyek, és egy emberként lesték, miként kaszabolja le az ellenséget és csavarja el a szebbnél szebb nők fejét a rettenthetetlen - és olykor félmeztelen - hős a karakter nevével fémjelzett sorozatban.

Számos kalandja volt

Az egykor tüzes szemű, érzékien karcos hangú maláji tigris azonban, úgy tűnik, 63 évesen már nem bízott természetes vonzerejében, ezért egyre gyakrabban látogatta meg plasztikai sebészét. Aminek meg is lett az eredménye: olyan mértékben feltöltötték az arcát, hogy azt még egy hód is megirigyelné! Erről bárki meggyőződhetett, aki november 9-én részt vett a Royal Rajasthan gálán Londonban, ahol a színész is tiszteletét tette.

Mindenesetre a körülötte élő nőket bizonyára nem nagyon érdekli, pontosan hány beavatkozást is végeztek a sztár arcán. Különben három válással és tucatnyi szerelmi kalanddal a háta mögött nem sikerült volna meghódítania a nálánál jóval fiatalabb Parveen Dusanjt, akivel már közel négy éve együtt van.

- Közös barátaink mutattak be egymásnak bennünket, és rögtön egymásba szerettünk. A többi, hogy úgy mondjam, történelem - mesélte megismerkedésükről a szívtipró színész.

Történészből színész

Az 1946-os Kabir Bedi Delhiben történelem szakon tanult az egyetemen, amikor, hogy tudja fizetni a tandíjat, rádiózni kezdett. A szereplés aztán annyira megtetszett neki, hogy a diploma megszerzése után Bombay-be ment, ami tudvalevőleg az indiai filmgyártás központja.

Kisebb-nagyobb szerepeket kapott, mígnem a hetvenes évek elején egy olasz produceri gárda meg nem környékezte, hogy vállalja el új minisorozatuk főszerepét. Ez volt a nálunk A maláji tigris címmel sugárzott széria, melynek révén hihetetlen népszerűségre tett szert nemcsak hazájában, hanem Európában is. 

A legdurvább férfi sztárplasztikák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezen fellelkesülve Hollywoodban is szerencsét próbált - leghíresebb mozija az 1983-ban készült Bond-film, a Polipka, melyben Roger Moore mellett játszotta Gobindát, a főgonosz legkegyetlenebb szolgáját.

Bár főállásban leginkább családjára koncentrál - 1997-ben lett nagypapa -, azért olykor felbukkan a nagyvásznon is. 2010-ben egyebek közt a Deauville című filmdrámában lesz látható, Claire Forlani, Lara Flynn Boyle, Isabella Rossellini és Claudia Cardinale mellett.

Ezt is szeretjük