Izzítóan szexi pluszkilókkal is a bájos Rosario Dawson

Rosario Dawson nem tartozik a karcsú színésznők közé, ennek ellenére őt cseppet sem zavarják kilói.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki eddig nem jegyezte meg Rosario Dawson nevét, az minden bizonnyal megteszi előbb-utóbb – vagy legalábbis a melleire biztosan emlékezni fog.


Az egzotikus bombázó igyekszik gondoskodni arról, hogy minden szem rászegeződjön. A Sasszem című thriller Los Angeles-i bemutatóján például gyönyörű zöld ruhájában olyannyira kihangsúlyozta dekoltázsát, hogy félő volt, eldurrannak azok a cicik.

Nem zavarják a pluszkilók

De akkor is ez a helyzet, amikor bikiniben kapják le - és a színésznőt még az sem zavarja, hogy a hollywoodi méretekhez képest van rajta mit fogni. Látszik, hogy elégedett magával, hiszen tökéletesen tisztában van azzal, a pasik igenis szeretik a hús-vér nőket.

Harmincéves korára Rosario Dawson egyébként volt már fent is, lent is: a nagysikerű Man in Black II-vel szinte egy időben forgatott Pluto Nash csúfosan megbukott, aminek jeleként hat Málna-díjat sikerült begyűjteniük az alkotóknak.

Egyre sikeresebb

Aztán szép lassan beindult a karrierje - a Sin City és a Nagy Sándor, a hódító után jött Tarantino Grindhouse: Halálbiztos című thrillere, majd a már említett Sasszem Shia LaBeouffal és Michelle Monaghannel. A magyar nézők pedig utoljára a Hét élet drámában, Will Smith oldalán láthatták.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami a pasikat illeti, mindig ott legyeskedik valaki a szépség körül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Korábban a Szex és New York egykori sztárjával, Jason Lewisszal járt, majd a dawsonos Joshua Jacksonnal, aki exei között tudhatja Katie Holmest is. Jelenleg pedig egy meg nem nevezett DJ a párja.

Ezt is szeretjük