Nahát! Dögös pasivá érett az Egy rém rendes család lúzere

Bud felnőtt

David Faustino, Bud Bundy megformálója lúzer kiscsávóból igazán tökös pasivá érett az idők során.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Married with Children, azaz az Egy rém rendes család nem véletlenül örvendett akkora népszerűségnek szerte a világon.

Bár a peches cipőárus, a nagyravágyó asszonyka, a fehérmájú tinilány és a lúzer öcs kínos és vicces kalandjait eleinte fanyalogva fogadták a nézők, hamar ráéreztek a történet iróniájára. Így végül tíz évadon keresztül maradt műsoron a Bundy család.

10 évig Egy rém rendes család

A sorozat hatalmas előnye részben az volt, hogy mindegyik karaktert tökéletesen eltalálták a készítők. Nem volt ez máshogy a David Faustino által megformált Bud Bundyval sem, aki alacsony növésének köszönhetően eleve remek célpontja volt a tréfáknak. És akkor még nem is beszéltünk Bud bamba arckifejezéséről, ami nem csoda, hogy a csajoknak sem jött be soha.

Talán kevesen tudják, de Faustinónak nem ez volt az első szerepe: már hatéves korától felbukkant különféle filmekben és sorozatokban. 1987-ben, az Egy rém rendes család indulásakor 11 éves volt - és bár tíz évvel később ifjú felnőttként távozott a szériából, a magassága nem sokat változott.

Újabb sorozatba kezdett

Felnőttként is csupán 160 centisre nőtt meg. Ám míg Bud Bundyt ez nagyban akadályozta, addig a színész egyáltalán nem törődött vele. Persze tény, hogy piszkosul jóképű pasivá érett a harmincas éveire, így a legszebb nők sem nagyon mondtak neki nemet. Sőt, 2004 és 2007 között még házasemberként is kipróbálta magát!

A 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen, ahogy az lenni szokott, a lúzer karakter skatulyájától nehezen tud megszabadulni, így az utóbbi években alig-alig forgat a 36 éves sztár. 2009-ben belekezdett ugyan a Star-ving című komédiasorozatba, de nem tudni, lesz-e folytatás.

Egy csinos barátnőre viszont már szert tett - az ismeretlen barna szépséggel több alkalommal is lekapták már.

Ezt is szeretjük