Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő

Reese Witherspoon és Jim Toth szombaton álltak az oltár elé.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton délután titokban összeházasodott Reese Witherspoon és Jim Toth, adta hírül az örömhírt a US Magazine.

A pár a színésznő kaliforniai, Ojai városában található birtokán mondta ki egymásnak a boldogító igent egy meglehetősen rövid, mindössze 20 perces ceremónia keretén belül, amit Jimmy Bartz tiszteletes vezényelt le.

Alig több mint 100 ember hívtak meg

A bulvárlap értesülései szerint a 35 éves amerikai színésznő egy Monique Lhuillier által tervezett ruhát viselt, az eseményen pedig alig több mint százan vettek részt - a családtagokon kívül meghívást kaptak sztárbarátaik is.

Jelen volt többek között Renée Zellweger, Alyssa Milano, Tobey Maguire és Robert Downey Jr. is, a menyasszony tanúja pedig nem más volt, mint legjobb barátnője, Heather Rosenfield.

Az esküvőn ezenfelül részt vett exféjre, Ryan Phillippe is, aki elhozta két közös gyermeküket, a 11 éves Avát és a hétéves Deacont - Phillippe és Witherspoon hét évig, 1999 és 2007 között voltak házasok.

Nem a saját ügynöke volt

A nyughatatlanért Oscar-díjjal jutalmazott színésznő 2010 januárjában kezdett el randevúzni a Creative Artists Agency 40 éves ügynökével, akiről tévesen hiszik azt, hogy valaha is Witherspoonnak dolgozott volna.

Márciusi szülinapos sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem sokáig próbálták meg titokban tartani románcukat, és eljegyzésüket végül 2010. december 28-án jelentették be hivatalosan. Idén januárban pedig - miután látták, amint Reese terhességi tesztet vásárol - már arról suttogtak, hogy terhes, ám ezt szóvivője rögtön tagadta.

Az esküvő kapcsán pedig egy közös barátjuk már meg is osztotta a US Magazine-nel megérzéseit, miszerint Jake Gyllenhaal után, akivel három évig járt, most végre egy igazán megbízható pasit talált.

- Jim egy nagyon magabiztos ember, aki nemcsak feleségére figyel oda, hanem gyermekeivel is törődik. Reese szeretett volna férjhez menni egy olyan férfihoz, akitől megkapja ezt a biztonságot, most pedig úgy érzi, vele megütötte a főnyereményt.

Ezt is szeretjük