50 évesen is ellenállhatatlanul vonzó a Duna TV arca

Ráckevei Anna 50 évesen is elbűvölően néz ki, irigykedhetnének rá fiatalabb kolléganői.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétségkívül példát vehetnének a magyar színésznőkről hollywoodi kolléganőik, akik a negyedik ikszen túl bizony előszeretettel szabatják szét magukat plasztikai sebészeikkel. Azon tehát nincs is mit csodálkozni, hogy az álomgyár tele van botoxtól merev arcú sztárhölgyekkel, akiket az sem zavar, hogy semmi természetesség nem maradt bennük.

Velük szemben a hazai ötvenes színésznők szinte kivétel nélkül lélegzetelállítóan szépek, mindehhez pedig nem vették igénybe a szépségipar ördögi praktikáit. Ráckevei Anna is közéjük tartozik, aki annak ellenére, hogy idén február 25-én ünnepelte 50. születésnapját, még mindig gyönyörű.

Gyönyörű és tehetséges

Ha a magyar bulvárlapok külföldi mintára összeállítanának egy százas listát, amire a legszebb hazai sztárok kerülnének fel, Ráckevei Anna neve minden bizonnyal szerepelne rajta. A színésznő ugyanis simán felveszi a versenyt a világ legvonzóbb sztárjaival.

Ami pedig a tehetséget illeti, abból is bőven jutott neki, amit 1985 óta számos alkalommal bizonyított a színpadon, a tévében és a filmekben. Ráckevei Anna 1960-ban született Budapesten, az érettségit követően pedig a Nemzeti Színház stúdiósaként dolgozott egészen 1981-ig, amikor is felvették a Színház- és Filmművészeti Főiskolára.

Számos színházban fellépett már

1985-ben szerezte meg diplomáját, ezt követően a Madách Színházban helyezkedett el, majd 1989 és 1991 között a Nemzeti Színház társulatának tagja volt. A kilencvenes években fellépett többek között a Thália Színházban és a Kecskeméti Katona József Színházban.

Gyönyörű magyar színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ráckevei Anna 2006 óta a debreceni Csokonai Színház tagja, beszédkészségének és játékintelligenciájának megfelelően pedig elsősorban súlyos drámai szerepeket játszik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A tévénézők a Duna TV Lyukasóra című kulturális műsorából is ismerhetik - ebben Lator László és Mészöly Dezső oldalán ő is felolvasott egy-egy verset, amelynek szerzőjét aztán ki kellett találni.

Fotók: Europress, revizoronline.hu

Ezt is szeretjük