Nem akar orvoshoz fordulni! Súlyos betegség gyötri a Barátok közt sztárját

R. Kárpáti Péter derékfájdalmai miatt sokszor lábra sem tud állni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

R. Kárpáti Péter életét súlyos fájdalmak nehezítik meg, ő azonban nem hajlandó orvoshoz menni, derült ki abból az interjúból, amit a közelmúltban adott a Story magazinnak.

A 48 éves színész saját bevallása szerint már hozzászokott ahhoz, hogy minden évben kiújul derékbántalma, ám ez korábban sosem tartott egy hétnél tovább, idén viszont napokig fel sem tudott kelni az ágyból.

"Ki van zárva, hogy orvoshoz menjek"

A Barátok közt sztárja elmondta, hogy már két hete pokoli fájdalmakat kell átélnie, ő azonban továbbra sem akar orvoshoz menni, pedig már kollégái is ráparancsoltak, hogy forduljon szakemberhez.

- Már két hete tűröm a fájdalmat, de ki van zárva, hogy orvoshoz menjek! Ameddig elbotorkálok a saját lábamon, addig nem akarok orvost látni - fejtette ki álláspontját, ami első pillantásra talán kissé önfejűnek tűnik.

Berényi András megformálója azonban megindokolta makacs elszántságát, eddig ugyanis bárkihez fordult is segítségért, nem sokat tudtak javítani állapotán, fájdalmakban azonban nem szenvedett hiányt.

Nem szeret a rendelőben várakozni

Barátai tanácsára legutóbb például elment egy kínai akupunktúrás kezelésre, ami nem használt. Ezt követően egy gyógytornászhoz fordult, a kezelésen pedig csillagokat látott a fájdalomtól.

A Barátok közt színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Azóta félek az orvosoktól, így önszántamból legközelebb akkor megyek szakemberhez, ha már tényleg nagy a baj - tette hozzá a népszerű sorozatsztár, aki nem titkolta el, hogy türelmetlen típus.

Nem szeret ugyanis várakozni a rendelőben, ráadásul olyankor mindig autogramot kérnek tőle, ezért úgy döntött, hogy maga próbálja meg orvosolni a problémát különféle módszerekkel.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azt sem rejtette véka alá, hogy mivel nem sportol, testsúlya megnövekedett az elmúlt hónapokban, tervei szerint azonban ezen változtatni szeretne, ezért eljár majd a fiával uszodába.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

Ezt is szeretjük