Fotó! Ez a tinilány szelídítette meg a TV2 nőcsábászát

Úgy tűnik, hogy Puskás Peti megtalálta a boldogságot, mégpedig egy 16 éves lány oldalán.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Petivel, a Megasztár 3-ban egykor feltűnt fiatalemberrel nagyot fordult a világ, amióta bekerült a TV2 Jóban Rosszban sorozatába.

Puskás Peti kedvesével, Kingával

Svéd megformálóját azóta számos, csinosabbnál csinosabb hölgy társaságában kapták lencsevégre - ám mint kiderült, a csajozós figura csak álca volt! Mint a 25 éves színész legutóbb a Hot magazinnak elárulta, kedvesével, Kingával már egy éve tart a kapcsolata, de eleddig nem jelentek meg sehol közösen.

Már bevállalja

Peti ugyanis azt szerette volna, ha a kapcsolatukról nem tud a sajtó, hogy kedvese kellőképpen felkészülhessen a kíváncsi fotósokra és a még kíváncsibb kérdésekre. Amikből akadt is bőven - és nemcsak az újságíróknak, hanem a leányzó szüleinek is. Nem véletlenül: a bájos szőkeség, aki megfogta magának az ifjú sztárt, mindössze 16 éves!

Ám, úgy hírlik, végül csak sikerült eloszlatnia a lányukat féltő szülők ellenérzését, és azóta ők sem bánják, ha csemetéjük a Jóban Rosszban sztárjával múlatja az időt.

Természetesen azért a fiataloknak ügyelniük kell arra, hogy a randizgatás ne menjen a tanulás rovására.

Nem zavarja a korkülönbség

Egyébként Kingának - aki divatfotósnak tanul - Peti az első kapcsolata, míg a színész már túl van néhány rövidebb-hosszabb viszonyon.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek ellenére nem aggodalmaskodik a jövő miatt, inkább arra törekszik, hogy a sok munka mellett jusson ideje a barátnőjére - az idő pedig úgyis mindenre megadja majd a választ. Puskás Peti nemcsak sorozatsztárként sikeres, de énekesként is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ennek legújabb bizonyítéka, hogy, csakúgy, mint tavaly és két éve, 2010-ben is jelölték a Bravo OTTO díjára Az év magyar férfi előadója kategóriában.

Fotók: TV2, Europress

Ezt is szeretjük