Babás fotó! 30 kilót fogyott szülés után a bájos magyar sztár

Póth Dia és férje legutóbb a Reggeli vendégei voltak, ahol megmutatták nyolc hónapos kislányukat is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb kismamának több évbe is beletelik, mire sikerül valamennyire visszanyernie a terhesség előtti alakját, Póth Diána szerencsésnek mondhatja magát.

A bájos műkorcsolyázónő ugyanis alig nyolc hónappal a szülés után karcsúbb, mint valaha - annak ellenére, hogy állítása szerint 31 kilót hízott a kis Kyrával a pocakjában!

Nyolc hónapja szült

Minderről és a gyereknevelés szépségeiről a minap az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt, ahová nem egyedül, hanem férje, Gyepes Gábor focista, valamint mosolygós kislányuk társaságában érkezett meg.

Mint a 28 éves sztármami beszámolt róla, szerinte a szoptatás is hozzásegítette ahhoz, hogy leolvadjanak róla a kilók. Mindemellett pedig, hallgatva a védőnő tanácsára, jobban odafigyelt az étkezésére, így a rengeteg zöldség és gyümölcs mellett csakis sovány húsokat, halat és csirkét volt hajlandó enni.

A kiegyensúlyozott diétának meg is lett a hatása: ma már senki nem mondaná meg, hogy a karcsú szőkeség nemrégiben még hatalmas pocakkal közlekedett.

Igazi tündérkisasszony

Dia nemcsak a fogyásáról, hanem a piciről is örömmel mesélt. Úgy érzi, gyorsan telnek a hetek, ráadásul a kicsi lány minden napra tartogat valami újdonságot.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szülei szerencséjére bármennyire örökmozgó napközben, az éjszakákat két hónapos kora óta átalussza a saját kiságyában, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ám lehet akármilyen nyugodt és kiegyensúlyozott baba, Dia és párja egyelőre nem gondolkodnak kistestvérben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ennek főként az az oka, hogy Gáborral, aki jelenleg a Cardiff City játékosa, kint élnek Angliában, és ott a család és a barátok hiányában sokkal nehezebben tudnák megoldani, hogy valaki besegítsen a háztartásba.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence, Europress.

Ezt is szeretjük