Ez folyik a kulisszák mögött! Titkos videó készült az X-Faktor táboráról

A Fókusz riportere, Polgár Géza exkluzív videót forgatott a táborban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem volt még példa arra a magyarországi X-Faktor történetében, amit Polgár Géza vitt véghez az elmúlt napokban, ugyanis a Fókusz riportere is jelentkezett az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorába.

Hogy elindult a versenyen, természetesen tudták kollégái, mint ahogyan az sem számít újdonságnak, hogy, habár az első akadályokat még sikerrel vette, a legjobb 24 versenyző közé végül nem jutott be.

Volt nála egy kamera

Azt viszont, hogy volt nála egy kamera is, amellyel a táborban mindvégig forgatott, eddig senki sem tudta. A színfalak mögött készült exkluzív felvételeket a közelmúltban a Fókuszban láthatták a tévénézők.

A 6994-es számú versenyzőnek ugyanis sikerült felvételeket készítenie az X-Faktor táborának több olyan helyszínén is, ahol a stáb több mint 20 kamerája egyáltalán nem volt jelen.

Ennek köszönhetően a szubjektív riportban számos adásba nem került pillanatot örökített meg, Németh Katica például mosolyogva köszöntötte a Fókusz nézőit, Muri Enikő pedig a légkondikkal kapcsolatos ellenérzésének adott hangot.

Ismerős volt a mentoroknak

A válogatón természetesen Polgár Géza ismerős volt a mentoroknak, hiszen korábban mindannyiukkal készített már riportot, énektudásával pedig sikerült meggyőznie őket, hogy helye van a legjobb 150 között.

X-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemes

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Tök jó. Nagyon jó fej a Géza. Jól énekel. Nagyon rugalmas, nagyon kedves, és abszolút megértjük egymást, hagyja, hogy az ember érvényesüljön - mondta róla versenyzőtársa, Horváth Ágnes.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A különleges hangulatú, kulisszák mögött készült videóban Polgár Gézának sikerült megragadnia az X-Faktor táborának pattanásig feszült, izgalmakkal vagy éppen csalódásokkal teli pillanatait.

Ezt is szeretjük