Megirigyelte Kate sikerét? Pippa Middleton a nővére nyomdokába léphet

A bájos Pippa Middleton szexepíljének már most nagy esélyt jósolnak a britek.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A britek április 29-e óta új tagot köszönthetnek a királyi családban, Katalin hercegnő személyében, de sokan húgát, Pippa Middletont is szívesen látnák az udvarnál.

Az újdonsült Katalin hercegnő - Cambridge úrnője - már évekkel ezelőtt belopta magát a britek szívébe. Hasonlóan bájos húgocskája sem panaszkodhat, hiszen sokak szerint az esküvőn igézőbb volt, mint a menyasszony.

Jól mutatna Harry mellett

Tény, hogy a Middleton-lányok igazi bombázók. A nővérek külsejükben és természetükben is nagyon hasonlítanak egymásra.

Sokszor még ruháik is feltűnően egyformák, nem csoda, hogy sokan összetévesztik őket. Mindketten magasak, karcsúak - hercegnői termetükhöz pedig báj és kedvesség társul.

A 27 éves Pippa mindezt még egy kis életvidám vadócsággal és csajos rátermettséggel is megfejeli, épp ezért sokan már most úgy tekintenek rá, mint Harry herceg potenciális barátnőjére.

Kettejük képzeletbeli románcáról nem véletlenül fantáziálnak ennyit a britek, a hercegi esküvőn Pippa és Harry szemmel láthatóan remekül kijöttek, feltűnően élvezték egymás társaságát, sőt, a lagziból is együtt távoztak.

Nővére helyébe léphet

A Kate körüli hajcihő egyébként várhatóan nem fog alábbhagyni, annak ellenére, hogy az új asszony kijelentette, pilóta férje, Vilmos herceg nélkül nem kíván részt venni a közéleti eseményeken.

Pippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hercegnő úgy érzi, jobb, ha férje mellett marad Anglesey-ben, és a hitvesi - később pedig az anyai - szerepre koncentrál. Valószínű, hogy ha Kate-nek sikerülne kivonnia magát a médiacirkusz alól, a sajtó azonnal célba venné a kisebbik Middleton-lányt.

Pippa szerelmi élete egyelőre stabilnak tűnik - jelenleg Alex Loudon krikettjátékossal jár -, de ki tudja, még az is elképzelhető, hogy a csinos húg megirigyli nővére szerencséjét, és kerít magának egy jóképű herceget.

Ezt is szeretjük