Ráismernél? Smink nélkül Pink kínosan hasonlít egy férfira

Pink csak egy kis borért ugrott le a sarki közértbe, de a lesifotósok már rajtra készen várták az énekesnőt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pinktől már megszokhattuk, hogy akármilyen fiús is kidolgozott hasizmaival és rövidre nyírt, szőke hajával, azért tud ő ízig-vérig nőnek kinézni, ha rafináltan kisminkeli magát, és felvesz egy-két dögös cuccot.

Persze azért akadnak kivételes napok, amikor szeretne csak úgy, ismeretlen, hétköznapi nőként leszaladni a közértbe, hogy mondjuk vegyen néhány üveg finom bort. Hát Pink - eredeti nevén Alecia Beth Moore - pontosan ezt tette a minap. Csak arról feledkezett meg, hogy a lesifotósok sosem alszanak, vagy legalábbis addig nem, amíg ő ébren van.

Nem volt a legjobb formájában

Így aztán a harmincéves sztár bármennyire is igyekezett elrejtőzni kapucnija mögé, a lelkes paparazzók hamar rájöttek, ki az a duzzadt szemű, meglepően férfias nőnemű egyed, aki olyan tanácstalanul nézelődik egy Sherman Oaks-i borszaküzletben, alig pár percre Pink lakásától. És ha már felfedezték, nem hagyhatták említés - azaz kattogtatás - nélkül.

Azért szerencsére néhány kínos fotótól eltekintve megúszta a kíváncsiskodók tömegét, és jó néhány üveg alkoholos nedűvel felszerelkezve távozott a kisboltból. Hogy miért volt ilyen sürgős a borbeszerzés, azt nem lehet tudni. Elképzelhető, hogy férjével újra és újra megünneplik, hogy ismét egymásra találtak.

Újra együtt a férjével

Ismeretes, hogy a popsztár és párja, Carey Hart motocross-versenyző 2006-ban házasodtak össze, de egy évvel később különváltak. Ám a kapcsolat pihentetése jót tett nekik, hiszen 2009 márciusában újra elkezdtek egymással randevúzgatni, és azóta is együtt vannak.

- Néha az embernek néhány lépést visszafelé kell megtennie, hogy előre haladhasson - állapította meg Hart egy interjúban.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Pink egyébként hat sikeres albummal a háta mögött egyelőre nem tervez újabb lemezt kiadni. Ellenben akrobatikus mutatványaival időről időre meglepi a nagyközönséget.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mint legutóbb, a Grammy-díjátadón, ahol testszínű kezeslábasban a mennyezetről ereszkedett le egy kötélen, miközben egy pillanatra sem hagyta abba az éneklést.
Ezt is szeretjük