Megdöbbentő! Egy hajszálon múlott Pécsi Ildikó élete

Pécsi Ildikó májusban ünnepelte hetvenedik születésnapját, balesetét a mai napig nem felejtette el.

Az egész ország aggódott Pécsi Ildikóért, amikor 2004 augusztusában súlyos autóbalesetet szenvedett. A Kossuth-díjas színésznő gépkocsija az M3-ason kapott durrdefektet, az irányíthatatlanná vált autó pedig előbb a jobb, majd a bal oldali korlátnak csapódott, végül az oldalára dőlve állt meg.

A Tenkes kapitánya és a Linda című sorozatok sztárját a mentők medencetöréssel és koponyasérülésekkel szállították a Honvéd Kórházba, ahol többórás operációt hajtottak rajta végre. A rendőrségi vizsgálat kimutatta, hogy a színésznő nem volt  vétkes a balesetben.

Meglepetésbulit szervezett neki a fia

Pécsi Ildikó májusban ünnepelte 70. születésnapját, erről is mesélt a Tabu TV riporterének. Elmondta, hogy fia meglepetésbulit szervezett neki, ahová több mint 300-an eljöttek, hogy felköszöntsék. Köztük voltak azok, akik megmentették az életét, de olyan kollégái is, mint Szinetár Miklós, aki elindította a pályán.

Pécsi Ildikó felidézte a szörnyű balesetet is, amely könnyen tragédiába torkollhatott volna. Nem rejtette véka alá, hogy nagyon sok orvos dolgozott azért, hogy tovább rendetlenkedhessen az életben, ahogyan ő fogalmazott. Saját bevallása szerint ez a baleset az élete végéig kíséri.

A mai napig sokat dolgozik

A színésznő kora ellenére a mai napig aktívan dolgozik, rendszeresen ír cikkeket, emellett a színházban is fellép.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

Vallomása szerint munkáját kikapcsolódásként éli meg, és nagyon gyakran előfordul vele, hogy reggel felébred, sok teendője miatt pedig máris este van.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az eredetileg Péchy Ildikó néven született színésznő évtizedek óta Máriabesnyő-Gödöllő lakója, és meghatározó egyénisége a város kulturális életének.

Fotók: Europress

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük