Tragédia! Holtan találták egy hotelben a Grammy-díjas sztárt

A Slipknot együttes gitárosa, Paul Gray még nem töltötte be 40. életévét, halálának oka pedig ismeretlen.

Szomorú hírről számolt be a The Des Moines Register napilap: 2010. május 24-én holtan találták Paul Grayt az Iowa állambeli Urbandale városának Town Plaza nevű hoteljében.

Gray tragikusan fiatalon hunyt el, mindössze 38 éves volt. Halálának pontos okára egyelőre nem derült fény - a boncolás eredményére még várniuk kell a rajongóknak.

Felesége várandós

A Slipknot együttes basszusgitárosát a rajongókon, zenésztársain és barátain kívül gyászolja még első gyermekükkel várandós felesége, Brenna is. A Grammy-díjas rockzenekar egyelőre nem adott ki hivatalos jelentést Gray halála kapcsán.

Paul Gray 1972. április 8-án született Los Angelesben. Fiatalkorában olyan együttesekben zenélt, mint az Anal Blast, a Vexx, a Body Pit és az Inveigh Catharsi. Halála idején rajta kívül már csak ketten voltak az együttesben a Slipknot alapító tagjai közül.

Drogot találtak kocsijában

A balkezes basszusgitáros 2003 júniusában azzal került a címlapokra, hogy gépkocsija összeütközött egy másik járművel. A helyszínre érkező rendőrök azonnal letartóztatták, mivel a balesetet Gray okozta azzal, hogy áthajtott a piroson.

A rendőrök átkutatták az autóját, amiben kokaint, marihuánát és különféle gyógyszereket találtak. A bíróság azonban elnéző volt vele, végül ugyanis mindössze egy év próbaidő lett a büntetése.

Az elmúlt évek zenészhalottai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám nem a történtek, hanem a rendőrségen róla készült felvétel váltotta ki a legnagyobb felhördülést rajongóiból.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kultikus zenekar tagjai ugyanis szinte mindig különféle maszkokkal takarták el arcukat, egy-egy ilyen fotó pedig igazi mítoszromboló ritkaságnak számított.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük