Közös fotó! Igazán helyes kisfiú lett Pataky Attila legkisebb gyermekéből

Pataky Attila imádja a kis Acsát, nem véletlen, hogy a válás ellenére nem lett belőle vasárnapi apuka.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataky Attila meglehetősen sűrű éveket tudhat a háta mögött magánéleti szempontból, túl van már ugyanis egy váláson, illetve két barátnője is lett, akik közül a másodikkal jelenleg is boldog párkapcsolatban él.

Az 59 éves énekes hivatalosan 2008 novemberének végén vált el feleségétől, Beától. A pár házassága még korábban romlott meg, válásuk idején pedig napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint durván összevesztek.

Nem romlott meg a viszonyuk

Ezeket a rosszindulatú szóbeszédeket végül Bea cáfolta meg a Fókuszban, de Pataky is hasonlóan nyilatkozott: habár elváltak, sosem lesznek idegenek egymásnak, a válás során pedig kizárólag közös gyermekük érdekeit tartották szem előtt.

A kis Attila Csaba - vagy Acsa, ahogyan mindenki becézi - 2003-ban látta meg a napvilágot - ekkor a rockzenész már betöltötte az ötvenet. Egy évvel később pedig nagypapa lett belőle, nagyobbik fiának, Gergőnek ugyanis megszületett Lili nevű kislánya.

Imádja legkisebb gyermekét

A hétéves Acsa egy igazán tündéri kisfiú, aki le sem tagadhatná népszerű édesapját. Pataky Attila elmondta, hogy a válás ellenére nem lett belőle vasárnapi apuka, és annyi időt tölt kisfiával, amennyit csak tud.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az apaság és nagypapaság mellett természetesen a hölgyeket sem hanyagolja el a rocker. A válás utáni időszakban az Edda Művek frontembere ugyanis egy nála közel harminc évvel fiatalabb, Erika nevű hölggyel jött össze.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Kapcsolatuk a korkülönbség ellenére nagyon jól indult, ám 2009 nyarán az énekest már egy másik, Orsi nevű nő oldalán látták a siófoki MTV Icon koncerten, aki állítólag Erika barátnője, ám ezt a hírt nem erősítette meg Pataky Attila.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük