Meztelenül sem kellett a playboynak Pamela Anderson

Hugh Hefner a hétvégén ünnepelte 82. születésnapját. A nagy murira az ex-playmate is készült, de hiába!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keveseknek sikerül, hogy hobbijukat munkájukként űzhessék – Hugh Hefner közéjük tartozik. Az eredetileg pszichológia szakot végzett örök nőcsábászt és a Playboy-birodalom urát bizonyára rengetegen irigylik, hiszen neki megadatott minden, amire egy férfi vágyik: gazdagság, csillogás, no, meg csinos nők.

És Hefner körül mintha ez utóbbi tekintetben megállt volna az idő: bár a hétvégén ünnepelte 82. születésnapját, az őt ölelgető hölgyek semmivel sem idősebbek, mint a magazin 1953-as indulásakor.

Szülinap a Playboy-Clubban

A mostani születésnapi parti – ahogy az már megszokott – nagy csinnadrattával és rengeteg bögyös bombázóval zajlott a Las Vegas-i Moon Nightclub-ban. Hefner mellett természetesen ott díszelegtek a legújabb Playboy-nyuszik, Holly, Kendra és Bridget, és rajtuk kívül sok szexis vendég repült a házigazdával együtt a szerencsejáték sivatagi fővárosába.

Az est meglepetésvendége Pamela Anderson volt, aki a buli után felbukkant Hefner Sky Villájában, és – a régi szép időkre való tekintettel, amikor az ex-Baywatch bébi még maga is a Playboynyuszi-gárdát erősítette – erotikus táncával szórakoztatta az ünnepeltet, mindezt meztelenül! A házigazda azonban, úgy látszik, nem volt vevő a szexis szőkeségre, hiába a tökéletes, anyaszült meztelen test.

Vagy talán nem volt nála Viagra, ami mostanság saját bevallása szerint a szex elmaradhatatlan kelléke, esetleg nem bírta már olyan jól az éjszakázást. Mindenesetre inkább visszaült privátgépére, és hazarepült Los Angeles-be, hogy egy jót alhasson.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egy biztos, Pamela nincs hozzászokva, hogy egy férfi csak úgy lelépjen, amikor ő anyaszült meztelenül táncol.

Ezt is szeretjük