Már a plasztikák sem segítenek a csúf Pamelán

Pamela Anderson mindent elkövet, hogy legyőzze a korosodás jeleit, ennek ellenére egyre rosszabbul néz ki.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Andersont november 9-én kapták le, amint elhagyta a Los Angeles-i repülőteret, és a 42 éves nyuszilány még önmagához képest is megdöbbentően rosszul festett.

Pamela Anderson 1993-ban és napjainkban

A kilencvenes évek egyik legfelkapottabb playmate-je a róla készült fotó tanúsága szerint sokkal öregebbnek néz ki valódi életkoránál. A kiábrándító külsőért pedig egyértelműen a plasztikai műtétek tehetők felelőssé, amelyekben bizony bőven volt része az egykor jobb napokat látott Pamelának.

Már hiába plasztikáztat

A valamikori bombázó kétségbeesetten küzd azért, hogy mesterséges úton tartsa fiatalon magát, ám a jelek szerint rajta már a ráncfelvarrások és botoxkezelések sem segítenek. Kiélt arca olyan, akár egy két évtizeddel idősebb asszonyé, de érdemes alaposan szemügyre venni kézfejét is, amely szintén nem nevezhető túlságosan vonzónak.

Anderson példája is jól mutatja, hogy a szépészeti beavatkozások kétélűek, hiszen ideig-óráig valóban bárkit meg lehet fiatalítani, de az idő múlásával hosszú távon egyetlen sebész sem veheti fel a versenyt.

A marihuána legalizációjáért lelkesen küzdő Andersonról az elmúlt hónapokban több alkalommal is napvilágot láttak olyan pletykák, melyek szerint anyagilag teljesen csődbe jutott, miután elkezdte felújíttatni kaliforniai otthonát.

Alig nézték új műsorát

A playmate természetesen tagadta a szóbeszédet, annyi biztos azonban, hogy legújabb műsorából nem fog meggazdagodni.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom
A közelmúltban aggasztóan gyatra nézettséggel debütált ugyanis a brit Living csatornán a nyuszilány legújabb valóságshow-ja, amely a Pamela Anderson: At Home with Joe címet kapta. A műsorban az EastEnders sztárja, Joe Swash örökíti meg Anderson mindennapjait, aki hol Los Angeles-ben, hol pedig Párizsban múlatja az időt.
Ezt is szeretjük