Még nem unja! Pamela ismét átlátszóban mutogatta bájait

Pamela Anderson ismét a jól bevált magamutogatást vetette be, amikor Ausztráliában megjelent egy partin.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson egyszerűen képtelen belenyugodni abba, hogy bizony bombanőség ide vagy oda, felette is eljárt már az idő.

Bár a Baywatch egykori üdvöskéje még csak 42 éves, kiélt arcával legalább egy tízessel többnek tűnik, így aztán egyre kínosabban állnak neki a magamutogatást célzó produkciói.

Nincs egy rendes ruhája

Márpedig szegény Pamela mintha nem venné észre az emberek kínos arckifejezését, igyekszik még most is botrányt botrányra halmozni, már legalábbis a külsejével.

Legutóbb például Ausztráliába látogatott táncpartnerével, Damian Whitewooddal, akivel néhány hónapja még a Dancing with the Stars amerikai változatában kápráztatták el a közönséget.

Imádja mutogatni magát

A Playboy-nyusziként elhíresült szőkeség pedig nem hazudtolta meg önmagát a melbourne-i Silk Road nightclubban rendezett partin: nem elég, hogy egy átlátszó, kendőszerű ruhába bújt, ráadásul csaknem le is csúszott róla a leheletfinom anyag.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szerencsére azért Pamelának volt annyi lélekjelenléte, hogy a karjaival a helyére szorítsa a ruhát - de ily módon eléggé nehezére esett, hogy felhőtlenül szórakozzon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A meghívás célja egyébként az volt, hogy Pamela és partnere vendég zsűritagként bírálják az ausztrál műsor celeb résztvevőit. Remélhetőleg azért a tévéműsorban nem veri ki a biztosítékot az amerikai sztár, és meghagyja a kibontakozás lehetőségét a helyi hírességeknek.

Ezt is szeretjük