Öt hónapos terhesen vetélt el a bájos műsorvezetőnő

Palotás Petra egy vetélés után tavaly januárban adott életet kislányának, aki legalább olyan tündéri, mint a mamája.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palotás Petrát már jó ideje nem láthattuk a tévék képernyőjén, aminek örömteli oka van: a 34 éves műsovezetőnő ugyanis 2009. január 8-án adott életet első gyermekének, aki a Bora - Borbála rövidítése - keresztnevet kapta büszke szüleitől.

A tündéri kislány érkezése óriási boldogságot jelentett Petrának és férjének, a csinos tévésztár ugyanis 2008 januárjában - amikor terhessége ötödik hónapjában járt - váratlanul elveszítette babáját, pedig a vizsgálatok nem mutattak ki semmi bajt.

A legnehezebb időszakon már túl van

A MeneTrend Itthon egykori műsorvezetője akkor azt nyilatkozta, ez volt élete legnehezebb időszaka, hiszen nagyon várta a kis csöppséget, 2007 decemberében pedig pontosan el is tervezte a részleteket: nem akart otthon szülni, férjét pedig nem engedte volna be a szülőszobába.

Palotás Petra és párja, Mirko Reich azonban nem hagyta, hogy felülkerekedjen rajtuk a gyász, 2008 júliusában pedig örömmel jelentették be, hogy Petra újra babát vár, és már túl is van az első öt hónap kritikus időszakán.

Szűk körben fogadtak egymásnak örök hűséget

A pár 2008. augusztus 22-én Hamburgban kötött házasságot egy szűk körű ceremónia keretén belül, a kis Bora pedig egészségesen, 4200 grammal és 53 centivel jött világra néhány hónappal később.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Petra tavaly elmondta, hogy férje lelkiismeretesen kiveszi a részét a szülői teendőkből, a nehézségeket pedig elsősorban az okozza, hogy a kis Borának sokat fáj a hasa.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Petra saját bevallása szerint babakönyvet ír Boráról, leghamarabb pedig kislánya második születésnapja után tér majd vissza a képernyőkre.

Fotó: jatsszvelem.hu

Ezt is szeretjük