Váratlan tragédia! Öngyilkos lett a Vad angyal sztárja

A dél-amerikai szappanoperák sztárja, Osvaldo Guidi saját stúdiószínházában akasztotta fel magát.

2011. október 17-én, hétfőn 47 éves korában öngyilkosságot követett el Osvaldo Guidi argentin színész, adta hírül az ElArgentino.com.

A hírportál értesülései szerint a dél-amerikai szappanoperák sztárja saját színházi stúdiójában akasztotta fel magát.

A nyolcvanas évek végén kezdődött pályafutása

Osvaldo Guidi 1964. március 10-én látta meg a napvilágot Santa Fe városában, színészi pályafutása pedig a nyolcvanas évek végén kezdődött.

1989-ben kapta meg élete első szerepét a Rebelde című sorozatban, két évvel később pedig a Chiquilina mía és az Antonella című sorozatokban tűnt fel.

A magyar nézők elsősorban a Vad angyal című sorozatból emlékezhetnek rá, amiben ő formálta meg Bernardo Avelleyrát.

Szívtiprókat alakított

Emellett szerepelt többek között a Mindörökké Júlia! és a Latin szerelem című szappanoperákban is, amelyekben szintén szívtiprókat alakított.

Egyik legnagyobb sikerét a Celeste című sorozattal aratta a kilencvenes évek elején, amiben egy haldokló AIDS-es férfit játszott.

Alakítását 1993-ban a Martin Fierro Awards díjkiosztó gálán a legjobb férfi főszereplőnek járó díjjal jutalmazták.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kilencvenes évek közepén szerepet kapott  a Con alma de tango és a Más allá del horizonte című szappanoperákban is. Osvaldo Guidi utoljára 2005-ben állt a kamerák elé: a Se dice amor című sorozatban Cabral karakterét alakította.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük