Orlando Bloom és Miranda Kerr bátran pucérkodott

A sztárpár ezúttal bőven elég csámcsognivalót adott a rajongóknak a nagy hőségben.

Nem is olyan régen derült ki, hogy a Gyűrűk Ura tündeíjász sztárja, Orlando Bloom az ausztrál modellel, Miranda Kerr-rel jár.

Egy kis nyári cicivillantás sosem árt

Néhány hónapja írtak először a lapok kapcsolatukról, amikor is Bloom és Kerr április végén először jelentek meg együtt egy lóversenyen, a jeles eseményen mellesleg Hugh Jackman is tiszteletét tette feleségével.

Akik azonban netán szkeptikusak voltak a pár együttlétét illetően, azok nem sokkal később újabb megdönthetetlen bizonyítékot szerezhettek. A Victoria’s Secret angyala ugyanis szüleinek is bemutatta sármos új pasiját egy elegáns vacsora keretében.

Most pedig nyaralásuk során fotózták le az ifjú párt, amint együtt pihenik ki a munka fáradalmait - a lesifotósok pedig igazán kitettek magukért.

Mindketten buddhisták, érthető, hogy egymásra találtak

Orlando Bloom fenekét villantja meg a szoba félhomályából, míg barátnője topless megy napozni, igaz, mellének csak kisebb felét láthatjuk, mivel a buddhista könyvek majdnem teljes egészében eltakarják a lényeget.

Érthető, ha a 31 éves színész, aki a Gyűrűk Ura után a Karib-tenger kalózia-trilógiában szerzett magának millió hölgyrajongót és a 25 éves modell egymásra találtak, hiszen köztudottan mindketten lelkes és aktív buddhisták.

 

Miranda Kerr éppen ezért minden reggel és este húsz percet jógázik, meditál és sok spirituális irodalmat olvas.

 

Párja, Orlando Bloom a buddhizmus mellett tudatos környezetvédő is, a lakását például azért átalakította át, hogy napelemeket használhasson áram helyett.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük