"Nóri a színfalak mögött egyre durvább" Mit tudhat Sebestyén Balázs?

Balázs és Nóri a napokban a Reggeli műsorában meséltek arról, milyen együtt dolgozni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár volt, aki eleinte furcsa párnak ítélte őket, az X-Faktor élő adásaiban bebizonyosodott, Ördög Nóri és Sebestyén Balázs remekül érzik magukat egymás társaságában.

Sőt, még arra sincs szükségük, hogy a színpadon álljanak, ha ők ketten összekerülnek, akkor ott nincs megállás, röpködnek a poénok, és ki nem hagynának egyetlen alkalmat sem a szurkálódásra.

Együtt a Reggeli kanapéján

Erről tegnap a Reggeli nézői is meggyőződhettek, hiszen a hamarosan megújuló adás vendége volt a népszerű műsorvezető páros.

Nóri és Balázs szokás szerint hozták a formájukat, és apró titkokat is elárultak a másikról. Balázsról egyebek közt kiderült, hogy a notórius késők közé tartozik - ő az, aki még a szombati adáspróbára sem ér oda időben.

Ennek ellenére mindig sikerül levezényelnie a műsort, sőt, kettejük közül Balázs az igazi megmondóember, aki olyan kényes kérdéseket is fel mer tenni a versenyzőknek, amiktől Nóri ódzkodna.

No, azért persze a csinos tévést sem kell félteni, ha mókázásról van szó, mindenben benne van - Balázs állítása szerint kolléganője sokkal lazább és fesztelenebb, mint azt bárki is képzelte volna.

Nóri és a lapos sarok

- Nórinak van most egy olyan oldala, ami eddig nem volt, vagy legalábbis nem ismertem, mert még sosem dolgoztunk együtt. De a színfalak mögött is egyre durvábban nyomja - viccelődött Balázs.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen a Reggeli két műsorvezetője, Lilu és Csonka András rákérdeztek arra is, vajon tényleg szerződésben kötötték-e ki, hogy Ördög Nóri nem léphet magas sarkúban a színpadra, de ezt mindketten tagadták.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Úgy vélik, mivel az X-Faktor egy fiatalos produkció, oda jobban illik a sportosabb lapos sarkú cipő, semmint egy merevséget adó magas sarkú topánka. Ráadásul Nóri elárulta, ha Balázs fölé magasodna, akkor meg bizonyosan azért kapná a kritikákat, hogy miért engedtek egy mamutméretű nőt a tehetségkutató színpadára.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük