Egyik napról a másikra! Drámaian megváltozott Ördög Nóra

Ráismernél?

Akik látták az X-Faktor első élő adását, bizonyára meglepődtek Ördög Nóri új külsején.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik figyelemmel követték az X-Faktor első élő adását, azok valószínűleg már megbarátkoztak Ördög Nóri új külsejével.

Ám bizonyára akadnak, akik még nem látták, miként változott meg a 29 éves műsorvezetőnő, szinte egyik napról a másikra.

Mínusz 40 centi

Ördög Nóri ugyanis egyszer csak gondolt egy merészet, és drámaian rövidre vágatta gyönyörű, hosszú loboncát!

Bár a legtöbb férfi számára ez jelentéktelen dolog, sok hosszú hajú hölgy úgy véli, nőiességének varázsa a lobogó hajtincsekben rejlik, ezért aztán semmi pénzért nem válna meg tőlük.

Úgy tűnik azonban, a bájos tévés nem ezen a véleményen van, különben biztosan nem engedte volna, hogy a fodrász ennyire kurtára vágja a haját.

Ki tudja, talán Emma Watsontól, a Harry Potter-mozik Hermionéjának megformálójától kapott bátorságot.

Rövid haj, csak bátraknak

Hiszen tudvalevő, hogy bájos brit sztár nemrégiben szintén hasonló frizurát csináltatott magának, miután véget értek a varázslótanoncos történetek forgatási munkálatai. 

Ördög Nóri élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Akárhogy is, tény, Nórinak azért jobban áll a fiús hajviselet, hiszen láthatólag kiemeli arcának bájosságát és szabályos vonásait.

Természetesen, ahogy az várható volt, Balázs, az X-Faktor másik házigazdája nem állta meg szó nélkül a dolgot, és azonnal rákérdezett, mi történt Nóri hajával.

Ő azonban nem jött zavarba: azt válaszolta, csak Vadon Janihoz szeretett volna hasonlítani, akivel Balázs több műsort - Celeb vagyok, ments ki innen!, Kalandra fal! - is vezetett már korábban.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Mindenesetre nem Ördög Nóri haja volt az egyetlen meglepetés az X-Faktor élő show-jában: Király L. Norbert hangjától Keresztes Ildikó teljesen elalélt, a dögös Janicsák Vecának pedig Nagy Feró felajánlotta, szívesen megmentorálná.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük