Már nincs visszaút! Ördög Nóri új fejezetet nyitott az életében

Ördög Nóri, az X-Faktor műsorvezetője kétségkívül olyan dolgot tett, amire korábban nem volt példa.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A női lélek nagy ismerői, a fodrászok a megmondhatói, a hölgyek bizony legtöbbször akkor váltanak egy tőlük szokatlan fazonra vagy hajszínre, ha valami változás következett be az életükben.

Hogy Ördög Nórinál mi történhetett, ami a végső lökést megadta a változtatáshoz, azt nem tudni.

Már régóta erre vágyott

Mindenesetre tény, az X-Faktor bájos műsorvezetőnője nemrégiben úgy döntött, végre valóban nemcsak beszél róla, hanem meg is válik hosszú tincseitől!

Merthogy ez nem valamiféle hirtelen felindulásból elkövetett hajvágás volt, hanem, mint kiderült, Nóri már régóta ácsingózott egy csinos, rövid frizura után.

Erről egyebek közt idén áprilisban mesélt az RTL Klub Reflektor magazinjában, ahol bevallotta: már kislánykorában is gyakran fantáziált arról, milyen jó lenne egyszer megszabadulni hosszú loboncától - mert akármilyen furcsa, neki még sosem volt rövid haja!

Szülei nem engedték

- Persze nem hisztiztem érte vagy nem mondtam el ezt napi szinten, mert nyilván akkor megengedték volna előbb-utóbb, hogy lehessen rövid hajam, viszont az tény, hogy én magamban mindig elképzeltem, hogy milyen jó lenne, ha nekem csak Kleopátra-hajam lenne, vagy még annál is rövidebb.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Pedig Hajas László szerint - a mesterfodrásznak köszönhető Nóri mostani frizurája - a műsorvezetőnek minden jól áll: nemcsak a rövidre nyírt haj, de a különféle színárnyalatok is.

Ördög Nórival fel is próbáltatott néhány parókát ennek bizonyítására, a csinos tévés azonban akkor még úgy érezte, nem elég bátor ahhoz, hogy bevállaljon egy ilyen drasztikus változást.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Most azonban a Fókusz néhány nappal ezelőtti adásában már örömmel mesélt dögös frizurájáról, sőt, úgy véli, bár biztosan akadnak, akik idegenkednek új külsejétől, ő nagyon elégedett az eredménnyel és remekül érzi magát.

Mint mondta, még annak sem látta szükségét, hogy a nagy beavatkozás előtt fényképek készüljenek emlékbe, milyen is volt előtte - neki ugyanis voltaképpen az egész eddigi élete egy nagy, összefüggő előtte-fotó, hiszen most vágatott magának először ilyen kurta hajat.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük