Erre senki sem számított! Ördög Nóri nem vezeti tovább a népszerű műsort

Ördög Nórit annyira leköti az X-Faktor vezetése és szerkesztése, hogy kivonul a Reggeli műsorából.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Barabás Évi váltja le Ördög Nórát az RTL Klub Reggeli című műsorában, jelentette be a csatorna képviselője.

Természetesen a megbízás csak időszakos: az előzetes tervek szerint addig tart, amíg Ördög Nóri X-Faktor-os teendőit látja el.

Nem új terep, de izgalmas

A bájos műsorvezető ugyanis az X-Faktor élő adásainak nemcsak háziasszonya, hanem szerkesztője is, így túl sok feladat hárulna rá a reggeli műsorral együtt.

Ezért aztán jövő héttől senki se csodálkozzon, ha Szujó Zoltán mellett a megszokott dögös barna helyett egy csinos szőke köszönti majd a nézőket!

Bár a hajnali kelés és a műsorvezetés nem új terep a 41 éves Barabás Évinek, hiszen korábban már vezette a Reggelit, azért egy kis izgalommal készül a jövő hétre.

Ahogy az RTL Klub Fél Kettő című műsorában elárulta, nem is igazán a műsor miatt van benne gyomorgörcs.

Sok mindent kipróbálhat

Sokkal inkább azért, hogy fel tud-e kelni időben: a Fókusz után ugyanis többnyire sokáig ébren szokott maradni, ezt azonban nehéz megtenni, ha másnap hajnalban csörög a vekker.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

És hát arról is gondoskodnia kell, hogy szeretett kutyái ne szenvedjenek hiányt semmiben, amíg ő távol lesz tőlük.

Ugyanakkor nagyon várja már, hogy ismét a Reggeli stúdiójában beszélgethessen hazánk hírességeivel, ez a fajta munka ugyanis arra emlékezteti, amikor még vidéki televízióknál dolgozott.

Talán nem köztudott, hogy Évi abban idején a bonyhádi televízióban kezdett ismerkedni a szakma fortélyaival, majd később Pakson folytatta ugyanezt. Végül a Riporter kerestetik megnyerése után került a Magyar Televízióhoz, ahol híradósként ismerték meg a nézők.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

2001-ben szerződött le az RTL Klubbal, és egészen 2005-ig volt a Reggeli munkatársa, majd 2006 áprilisától csatlakozott a Fókusz gárdájához, melynek jelenleg is a műsorvezetője.

Fotók. rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük