Vérfagyasztó! Élő adásban harapták meg Ördög Nórát

Ördög Nórit a Vámpírok bálja című darab főszereplője kóstolgatta a Reggeliben.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub nézői már megszokhatták, hogy a Reggeli című műsorban mindig történik valami izgalmas, ám a mai akció kétségtelenül minden eddigit felülmúlt.

A mai adásban Ördög Nóri és Csonka András vendége volt többek között Egyházi Géza színész és a Kentaur művésznévre hallgató díszlettervező.

Vámpírok bálja

A két művész a nagy sikerű, eredetileg Roman Polanski rendezte Vámpírok báljának feldolgozásán dolgozik együtt, melyet január 27-én láthatunk a Magyar Színházban.

Egyházi a darabban félelmetes vérszívót kelt életre. Hogy a műsorvezetők és a tévénézők egy kis ízelítőt kapjanak, és el tudják képzelni, milyen lesz a jelmeze, a stúdióban hegyes vámpírfogakkal jelent meg.

Ám korántsem elégedett meg ennyivel. Hogy még érzékletesebb legyen, miután kedélyesen elbeszélgettek a darabról, felajánlotta, megmutatja Nórinak, milyen egy igazi vámpírharapás.

Kapott egy harapást

Igaz, hogy a vámpírsztorik mostanában második virágkorukat élik, és talán sokan eljátszadoznak a gondolattal, milyen lenne találkozni egy igazival, a csinos műsorvezető láthatóan meglepődött az ajánlaton, ám mégsem utasította vissza.

Ördög Nóri élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A jelenet meglehetősen élethűre sikeredett, a színész egészen érzékien kapott a nyaka után, és bár a harapást természetesen csak imitálta, mégis véres foltok jelentek meg Nóri nyakán.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Persze, ez is csupán trükk volt, mely a színész szájában elrejtett művérpatronnak köszönhető.

Fotók: Rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence

Ezt is szeretjük